Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Графський двір / Порядний ґазда

Графський двір / Порядний ґазда
Затишний ресторанний комплекс «Графський двір» (а віднедавна «Порядний ґазда») розташований у підніжжі замку «Паланок», всього за 2 кілометри від центру Мукачева. Схований від міської метушні, він манить сюди тих, хто прагне тиші. Адже природа навколо допомагає відпочити та сповна насолодитися стравами місцевої кухні.

Затишний ресторанний комплекс «Графський двір» (а віднедавна «Порядний ґазда») розташований у підніжжі замку «Паланок», всього за 2 кілометри від центру Мукачева. Схований від міської метушні, він манить сюди тих, хто прагне тиші. Адже природа навколо допомагає відпочити та сповна насолодитися стравами місцевої кухні.

ВІДЕО ДНЯ

Вибирати тут є з чого. Страви «Графського двору» будуть до смаку тим, хто полюбляє закарпатську кухню.  В чому її родзинка? У поєднанні українських та угорських традицій. Меню ресторану багате на м’ясні страви. Їх виділили в окрему графу «Графське мнясо».  Тут є і філейка свинна, і кролик, і телятина.

Графський двір / Порядний ґазда – 01
Реклама
Графський двір / Порядний ґазда – 02

Варта уваги також «Дошка гентеша у 5-му коліні».  Замовивши її, ви зможете скуштувати різного м’ясця, зокрема закарпатську гурку та пікницю. До слова, якщо ви приїхали у Закарпаття на відпочинок і не розумієте закарпатського діалекту, то поспілкуйтесь із офіціантами. Адже в меню ресторану – багатенько місцевих назв. Вони вам допоможуть розібратися у всьому цьому смачному різноманітті.

Реклама
Графський двір / Порядний ґазда – 03
Графський двір / Порядний ґазда – 04

Варто зазначити, що багато зі страв ресторану готують із продуктів, вирощених на фермі «Графського двору». Також тут можна поласувати сирами власного виробництва. Любителям пива заклад теж буде до душі. Адже у приватній броварні закладу варять крафтове пиво.

Реклама

У ресторанному комплексі Мукачева добре відпочинуть як невеличкі компанії друзів, так і ті, хто планує влаштувати гучне та багатолюдне застілля. Ресторан закладу налічує 230 місць.

Графський двір / Порядний ґазда – 05

Ще 100 людей з комфортом можуть розміститися на терасі. Тим, хто прагне усамітнення, підійдуть альтанки на березі невеличкої водойми, звідки добре видно мукачівський замок «Паланок».

Графський двір / Порядний ґазда – 06
Графський двір / Порядний ґазда – 07

Власне тут, у підніжжі «Паланку» знаходиться також ресторан «Амур». Це ідеальне місце для проведення різного роду урочистих подій. Зал ресторану підходить для весілля, дня народження, дитячого свята чи корпоративу.

Загалом ресторан позиціонує себе як стильне місце для проведення будь-якого івенту.

Реклама
Графський двір / Порядний ґазда – 08

 

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно