Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Калюжі крові і таргани: від побаченого в Мукачеві ведуча програми «Ревізор» заціпеніла

Калюжі крові і таргани: від побаченого в Мукачеві ведуча програми «Ревізор» заціпеніла

Калюжі крові і таргани: від побаченого в Мукачеві ведуча програми «Ревізор» заціпеніла

Журналісти проєкту «Ревізор» завітали до міста легенд і старовинних замків – до Мукачева. Тут Юля Панкова у всій красі показала свій талант скелелазіння та вмовляння, а Олена Філонова перевтілилася в казкового єдинорога.

ВІДЕО ДНЯ

Хто сильніший: охоронець правопорядку чи вартові чистоти?

І перша зупинка команди програми «Ревізор» 2019 у Мукачеві – бістро швидкого харчування «Щодня». Заклад розташований у центрі міста, тому відвідувачів тут ніколи не бракує. Однак відгуки мукачівців дуже різняться: хтось задоволений ціновою політикою, а кому смакує домашня їжа. Та в місті ходять чутки, що бістро «Щодня» «славиться» скандальними випадками отруєнь! Правда це чи наклеп, з’ясує ведуча шоу «Ревізор».

Читайте також:
Бістро "Щодня" шокувало ведучу, а салон краси отримає другий шанс: "Страсті за ревізором" анонсували програму про Мукачево
Реклама

Юлія Панкова забігла на кухню закладу зі швидкістю світла та відразу знайшла першу жертву своєї ревізії – витяжку. Зовні вона ніби була чиста, але біла рукавичка ревізора ніколи не обдурить. Залізши всередину, ведуча «Ревізор» 2019 заціпеніла від розчарування – гора жиру та бруду…

А чим далі в ліс, тим більше дров: чорна засмальцьована сковорідка, калюжі крові від м’яса та таргани! І «вишенька на торті» – охоронець, який прийшов вигнати ревізора з кухні бістро «Щодня». Цікаво, чи змогла Юлія Панкова завершити ревізію?

Реклама

Казковий єдиноріг Філонова в справі!

У програмі Нового каналу «Ревізор» Олена Філонова провела б’юті-перевірку мукачівського салону краси «Propaganda». Родзинка студії – креативні мейкапи. Ба більше, майстри обіцяють втілити в життя найбожевільнішу фантазію. Подивимось, чи витримає «Propaganda» забаганки ревізора краси Олени Філонової!

Читайте також:
Через незвичну страву, яка підкорила серце ревізора на Закарпатті, розгорівся справжній скандал

Крім того, Юлія Панкова навідалась із перевіркою у ресторанний комплекс «Графський двір», туристичний комплекс «Воєводино», лумшорські чани та ресторан «Винний сад». Побачити багатообіцяючу перевірку можна буде вже сьогодні о 19 год на Новому каналі.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно