Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Як дивитись українські канали після кодування: перелік варіантів

Як дивитись українські канали після кодування: перелік варіантів

Як дивитись українські канали після кодування: перелік варіантів

Сьогодні, 28 січня, 23 українські канали заблоковують безкоштовний супутниковий сигнал. Розповідаємо, які варіанти є у глядача, щоб залишатись із улюбленими телеканалами після кодування супутника. Їх всього сім.

ВІДЕО ДНЯ

Залишитись із супутниковим телебаченням

У такому випадку супутникову антену оновлювати не треба, варто тільки змінити тюнер на більш сучасну модель. Вони продаються в Україні, а рекомендована ціна – 1 099 грн. Придбати можна у свого провайдера або у спеціалізованому магазині техніки.

Читайте також:
Кодування супутникового ТБ: які телеканали залишаться безкоштовними
Реклама

Є варіант з орендою – таку послугу пропонують провайдери, і коштує вона 29 грн на місяць. Нові тюнери підтримують систему кодування Verimatrix та мають маркування УТБ.

Після цього залишиться тільки підключити пакет послуг і насолоджуватись переглядом ТБ. Поки що в Україні два офіційних провайдери –  Viasat та XtraTV. Пакети телеканалів коштують у них від 49 грн на місяць.

Реклама

Перейти на цифрове ефірне телебачення Т2

Там закодовані канали залишаться у відкритому доступі. Все, що необхідно – ефірна антена та цифровий приймач DVB-Т2 (тюнер). Зважте, що у моделях телевізорів останніх п’яти років приймач DVB-T2 зазвичай вже вмонтований. Перевірити це можна в налаштуваннях.

Та для початку треба пересвідчитись – чи є покриття “цифрою” у вашому регіоні.

Перейти на кабельне телебачення

Дізнайтесь, чи покриває ваш район кабельний оператор та зв’яжіться з ним для підключення. В середньому це коштуватиме від 49 грн на місяць. Деякі стягують доплати і за підключення.

Реклама

IPTV від інтернет-провайдера

Можна придбати доступ до телебачення від свого провайдера інтернету. Зазвичай вони пропонують пакети інтернет та телебачення, що значно вигідніше, ніж купувати їх окремо.

Читайте також:
Колишній ведучий "Орла і решки" побував на Закарпатті і зняв програму про Ужгород

ОТТ-сервіси

Все, що потрібно – хороший інтернет та телевізор, який підтримує SmartTV або, як варіант, ноутбук чи смартфон. Сьогодні в мережі чимало онлайн-сервісів, які надають доступ до перегляду різноманітного контенту, зокрема і телеканалів. Megogo, Divan.TV, Oll.TV, Omega TV, YouTV, Sweet.TV – це ті продукти, які працюють в Україні. Ціни – від 59 грн на місяць. В пакет зазвичай входять не тільки телеканали, а й низка фільмів у високій якості або інший контент.

Залишитись на “безкоштовному супутнику”

Можна не робити нічого. Є й такий варіант. Тоді у відкритому доступі залишаться регіональні, нішеві та ще низка телеканалів. Їх близько 40.

Відмовитись від ТБ

Якщо вищезазначені варіанти вам не підходять – завжди є можливість відмовитись від телебачення взагалі. Є YouTube, Facebook та сайти провідних каналів – черпати інформацію та дивитись улюблені передачі можна й там. Правда, з невеличкою затримкою, адже спочатку контент демонструють на ТВ, а вже потім випускають у мережу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно