Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Торт без випічки за 15 хвилин: рецепт, який здивує своєю простотою

Торт рецепт без випічки

Торт — улюблені смаколики як малечі, так і дорослих. Але всі звикли, що рецепт торта буває складний і довгим у приготуванні.

Але тільки не цей, яким ми поділимось. На його приготування не піде багато часу (але для настоювання все ж потрібно кілька годин), а випікати взагалі не потрібно.

ВІДЕО ДНЯ

Торт під назвою «Пломбір» готується з доступних інгредієнтів і дійсно нагадує смак морозива. Отож, візьміть:

  • масло — 50 грамів,
  • цукор — 150 грамів,
  • 2 яйця,
  • сметану — 500 грамів,
  • 3 столові ложки крохмалю,
  • 1 чайну ложку ванільного цукру.
Реклама

А ось для коржів потрібно:

  • 150 грамів масла,
  • 250 грамів муки,
  • 70 грамів цукру,
  • горіхи за смаком.
Реклама
Читайте також:
Рецепт шарлотки з яблуками: як приготувати класичний десерт

Торт без випічки — рецепт

  1. Оберіть каструлю, в якій буде зручно змішувати інгредієнти. Вбийте 2 яйця, всипте крохмаль, звичайний та ванільний цукор. Вилийте сметану. Дуже гарно перемішайте.
  2. Поставте каструлю з кремом на середній вогонь і постійно помішуйте. Варіть до легкого загустіння (це буквально кілька хвилин). Як тільки побачите, що суміш починає «стягуватись», тобто перед самим загустінням, додайте 50 грамів масла.
  3. Вилийте зварений крем у миску, щоб він швидше охолонув. Закрийте плівкою на цей час.
  4. Готуємо коржі. Висипте в миску муку, додайте цукор та натріть терткою масло. Все потрібно вимішати в крихту. Далі цю крихту обсмажте на сухій сковорідці буквально кілька хвилин.
  5. Збираємо торт: у форму на дно висипте перший шар крихти, потім змастіть кремом і посипте трішки молотими горіхами. І так ще 2-3 рази.
  6. Поставте готовий торт у холодильник на 3 години (а краще на ніч).

Раніше PMG.ua подавало рецепт трендової сирно-гарбузової запіканки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно