Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Renault Koleos Bose – наймузичніший автомобіль Renault чекає на Тебе!

Renault Koleos Bose – наймузичніший автомобіль Renault чекає на Тебе!
Компанія «Авто Акорд» запрошує всіх бажаючих познайомитися з особливою лімітованою версією кросовера Renault – KoleosBose у дні відкритих дверей. Новий Koleos отримав незвичайний зовнішній...

Компанія «Авто Акорд» запрошує всіх бажаючих познайомитися з особливою лімітованою версією кросовера Renault – KoleosBose у дні відкритих дверей.

ВІДЕО ДНЯ

Новий Koleos отримав незвичайний зовнішній вигляд автомобіля. Передня частина зазнала ряду істотних змін. Від попередньої версії автомобіль успадкував високий дорожній просвіт, опуклі колісні арки та стильні диски.

Найбільш пильну увагу фахівці Renault приділили якості і обробці салону: оновлений Koleos отримав нові матеріали інтер’єру та сучасний і стильний вигляд панелі приладів.

Реклама

Історія компанії Bose починається в 1963 році, коли Амар Боуз, блискучий дослідник в області психоакустики з Массачусетського технологічного інституту (MIT) і вмілий скрипаль, починає замислюватися про новий тип гучномовця, який дозволив би йому комфортно слухати музику концертних виконань у себе вдома. Через 50 років Bose - найбільший виробник домашньої та професійної акустики та електроніки з півторамільярдним товарообігом, майже десятьма тисячами співробітників в США у світі, шістьма фабриками, 17 філіями і сотнею магазинів по всьому світу.

Renault знається на мистецтві створення автомобілів вже понад 100 років. А компанія Bose вже майже 50 років вміє створювати просто божественний звук.

Реклама

Приходь 17 листопада на «Автоград» та переконайся, що RenaultKoleosBose недарма носить прізвище Амара Боуза.

Чекаємо на Автограді за адресою: місто Мукачево, вул. Автомобілістів, 3. Тел.: 3-13-34.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно