Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Подвійна перемога ŠKODA в конкурсі «Кращі автомобілі 2018 року»

Подвійна перемога ŠKODA в конкурсі  «Кращі автомобілі 2018 року»

• ŠKODA OCTAVIA п’ятий рік поспіль визнано найкращим іноземним автомобілем в своєму класі.

ВІДЕО ДНЯ

• Новий ŠKODA KAROQ став кращим автомобілем в категорії «Компактний SUV / Позашляховик».

• ŠKODA OCTAVIA є світовим бестселером бренду з результатом в 419 000 проданих автомобілів в 2017 році.

Реклама

• ŠKODA KAROQ продемонструвала впевнене старт на ринку Німеччини: більше 12 000 замовлень оформлено починаючи з жовтня 2017 року.

ŠKODA OCTAVIA та ŠKODA KAROQ – здобули перемогу у своїх категоріях у конкурсі «Кращі автомобілі 2018 року» німецького видання «Auto, Motor und Sport». Більш ніж: 117 000 читачів журналу взяли участь у конкурсі. Уже п’ятий рік поспіль ŠKODA OCTAVIA відзначена як кращий іноземний автомобіль Німеччини в своєму класі, набравши 18,6% голосів. Новинка ŠKODA KAROQ завоювала звання кращого іноземного автомобіля в класі «Компактний SUV / Позашляховик» із результатом в 16,5% голосів.

Реклама
Подвійна перемога ŠKODA в конкурсі  «Кращі автомобілі 2018 року» – 01

«Визнання читачів журналу «Auto, Motor und Sport» – це велика честь для нас. Приймали участь в голосуванні саме ті люди, для яких ми розробляємо і виробляємо наші автомобілі. ŠKODA KAROQ підкорив голосуючих своїми унікальним характеристикам і впізнаваним дизайном. Цей успіх став черговим підтвердженням того, що наш новий компактний SUV - суттєве доповнення до модельного ряду ŠKODA, – говорить голова ради директорів ŠKODA Бернхард Майєр (Bernhard Maier) на церемонії вручення нагород в Штутгарті. – П’ятий рік поспіль перемогу в конкурсі бере бестселер ŠKODA OCTAVIA, демонструючи, що ми розвиваємо модель в правильному напрямку».

Подвійна перемога ŠKODA в конкурсі  «Кращі автомобілі 2018 року» – 02
Реклама

Журнал «Auto, Motor und Sport» проводить конкурс «Кращі автомобілі року» вже в 42-й раз. У цьому році для голосування були представлені 378 моделей в 11 категоріях. ŠKODA OCTAVIA та ŠKODA KAROQ стали абсолютними фаворитами читачів журналу. Обидві моделі користуються величезною популярністю по всьому світу: близько 419 000 автомобілів ŠKODA OCTAVIA було продано в минулому році, у тому числі 60 000 було зареєстровано в Німеччині. У лютому 2017 року модель була повністю оновлена: новий дизайн передньої і задньої частин кузова, покращувана аеродинаміка і розширена колія надають автомобілю більшої динамічності. Оновлена ​​модель зберегла всі свої кращі якості, встановила нові стандарти в класі по технологічності, безпеки і комфорту, функціональності, місткості і при цьому, зберегла раціональне співвідношення «ціна-якість». Крім того, вперше для ŠKODA OCTAVIA стали доступні онлайн-сервіси ŠKODA Connect.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно