Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
Ресторан "Мункачі" (Munkachi), що знаходиться у самому центрі Мукачева, славиться своїм вишуканим інтер’єром та смачними стравами. Це ідеальне місце як для повсякденних обідів чи вечерь, так і для проведення великих весіль та банкетів.

Ресторан "Мункачі" (Munkachi), що знаходиться у самому центрі Мукачева, славиться своїм вишуканим інтер’єром та смачними стравами. Це ідеальне місце як для повсякденних обідів чи вечерь, так і для проведення великих весіль та банкетів.

ВІДЕО ДНЯ
Мункачі – 01
Мункачі – 02
Реклама

Розпочнемо із назви ресторану. Заклад названий на честь відомого художника Мігая Мункачі. Знаний у всьому світі митець народився у місті над Латорицею у 1844 році. Вшановуючи славетного земляка, який деякий час жив і працював у Парижі, мукачівці ще за життя надали йому статус почесного громадянина міста. А в даному закладі почесне місце в інтер’єрі займає якраз портрет геніального митця та  репродукції його картин. Усе це нерозривно пов’язано з концепцією закладу.

Мункачі – 03
Реклама

Далі – про меню ресторану "Мункачі". Воно надзвичайно багате на страви європейських кухонь та автентичної закарпатської.

Салати. Відвідувачі можуть замовити фірмовий салат "Мункачі" (мікс салат, помідори, яйце, грінки, куряче філе) або ж більш традиційні "Грецький салат", "Цезар з куркою", "Цезар з лососем", салат з фетою, салат з телятиною, гарячий салат з овочів гриль та з десяток інших вельми смачних салатів.

Мункачі – 04
Реклама
Мункачі – 05

Аналізуючи відгуки про ресторан "Мункачі", не можна не звернути увагу саме на акценті смачності цих всіх салатів. Найбільше людей зазначають, що вони вишукані та приємно дивують низькою ціною.

Мункачі – 06
Мункачі – 07

 Холодні закуски. Гурмани почуватимуться тут мов у раю. На вибір відвідувачів більше півтора десятка наїдків. Ось кілька з них:

  • Закуска "Мункачі" (сирокопчена корейка, шинка, помідори з сирною пастою);
  • Закуска "Закарпатська" (шовдарь, сало солене, сало копчене, хрінь);
  • Закуска сирна (сир російський, королівський, фета, моцарелла);
  • Верховинська помазанка;
  • Пікниця,
  • Кілька видів рулетів;
  • Короп фарширований та багато іншого.
Мункачі – 08
Реклама
Мункачі – 09

Гарячі закуски у свою чергу представлені жульєном з білими грибами та куркою, сиром фрі з курком, ковбасками на грилі, смаженими крилами, баношом з бринзою та шкварками та ін.

Любителі перших страв можуть замовити курячий бульйон, бульйон з білих грибів, борщ з м’ясом, бограч, боб-левеш, боб-гуляш.

Мункачі – 10

Поціновувачі м’ясних страв будуть приємно вражені смаком мисливської вечері (свинина, картопля, квасоля, печериці, вершки, сир), філе свинини у вершковому соусі, карпатським делікатесом з курячого філе та овочами, панським шашликом з апельсинами, телячою вирізкою у грибному соусі, телятиною у вишневому соусі, каре телятини на мангалі та ін.

Це далеко не весь перелік страв із меню ресторану "Мункачі".

Ресторан у центрі Мукачева – чудове місце для проведення весілля. Тут можна розмістити близько 200 гостей.

Реклама
Мункачі – 11
Мункачі – 12

Також у "Мункачі" можна провести дні народження, хрестини та інші банкети. До речі, весілля й банкети – основна спеціалізація закладу. Тож тут знають, як зробити ваше свято унікальним та яскравим.

Мункачі – 13

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно