Деца у нотаря
4.5 із 5, 174 голосів
Адреса: м.Ужгород, вул. Гагаріна, 98
Тел.: (0312) 66-11-66
Веб-сайт: www.deca.uz.ua
Забронювати столик
Ресторан "Деца у нотаря" Ужгород

Мабуть – один із найколоритніших закарпатських ресторанів. Своєрідною "фішкою" "Деци у нотаря" є такий собі специфічний гумор, який присутній в оформленні ресторану. Тут ви побачите і сатиричний цвинтар, незвичні туалети, своєрідні пародії на життєві ситуації, комічні скульптури. А ще анекдоти, жарти та багато іншого.

Чого вартує лише позиціонування корчми, що, мовляв, "дурні" не ходять у цей ресторан. "Бо їм тут нудно. Вони або швидко йдуть геть, або швидко напиваються, що, в принципі, одне і те ж". Корчма позиціонує себе як заклад "для Людей Розумних".

Територія ресторану досить велика. Влітку, коли працюють всі тераси, тут можна розмістити близько 500 гостей. У корчмі "Деца у нотаря" часто проводять  різні тематичні фестивалі, пишні банкети та веселі застілля.

Заклад користується неабиякою популярністю у туристів, які хочуть не тільки скуштувати чогось  смачненького, а й трохи відпочити та посміятись.

Кухня – переважно українська, закарпатська та угорська.

Гостям охоче смакують різноманітні м’ясні закуски, справжній закарпатський шовдарь, фарширований перець, численні страви із картоплі, риби… На перше можна замовити бограч, борщ або вершковий суп. У піст тут пропонують грибний суп або розсольник.

"Ліпше шовдарь у жмені, як ціла свиня у небі" – саме так тут переосмислили прислів’я про синицю і журавля на закарпатський манер. Годі і придумати кращого анонсу других страв. А вибір тут просто величезний.

Бажаєте страви зі свинини – тут вам з десяток позицій м’ясних страв. Також великий вибір страв з курки, або ж як тут жартують, з "обскубаних пернатих". А ще страви на грилі (шашлик, форель, шампіньйони та ін.), млинці (з вишнями, полуницею, яфиною, абрикосами, ананасом, яблуками і навіть з червоною ікрою та білими грибами).

До вподоби відвідувачам банош, страви з картоплі та різні салати.

Окремо варто згадати ідейного натхненника ресторану "Деца у нотаря". Це – Павло Чучка. Саме він придумав концепцію цього закладу, який було відкрито у 1995 році.

За роки корчма перетворилась у своєрідний музей-посібник або ж етнографічний комплекс. Тут чимало старовини, а з різних написів можна дізнатись чимало цікавого про закарпатську кухню. Тут продумане абсолютно все і навіть дрібні деталі викликають у відвідувачів посмішку.

Відвідувачі часто відгукуються про ресторан: "Жарти на кожному кроці". А ще додають, що, мовляв, були на "веселій і смачній екскурсії".

У будь-якому разі відгуки про ресторан "Деца у нотаря" є не менш дотепними, аніж написи у самій корчмі.

Меню ресторану можна переглянути за посиланням.

Поширити: