Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
Ресторан Ferdinand (Фердінанд) розташований на березі річки Латориця. Це заклад, де ви не тільки маєте змогу смачно поїсти та посидіти у компанії рідних, друзів чи знайомих. Він є одним із найпопулярніших у Мукачеві ресторанів для весілля.

Ресторан "Ferdinand" (Фердінанд) розташований на березі річки Латориця. Це заклад, де ви не тільки маєте змогу смачно поїсти та посидіти у компанії рідних, друзів чи знайомих. Він є одним із найпопулярніших у Мукачеві ресторанів для весілля.

ВІДЕО ДНЯ

В першу чергу ресторан "Фердінанд" славиться розкішним дизайном. Відвідувачі мають змогу насолодитись смачними стравами у просторому банкетному залі або на затишній терасі.

Ferdinand – 01
Реклама

Інтер’єр закладу оформлений в теплих тонах, тут завжди лунає приємна тиха музика. Концепція ресторану – перенести відвідувача атмосферно у часи Австро-Угорщини (очевидно ресторан і названий на честь австрійського ерцгерцога, наступника престолу Австро-Угорської монархії Франца Фердинанда).

Як йдеться на сайті закладу – це ідеальне місце для весільної церемонії, фотосесії та романтичної вечері.

Реклама
Ferdinand – 02

У ресторані "Фердінанд" готують їжу європейської та української кухонь. У меню представлений широкий вибір легких салатів, вишуканих страв та смачних десертів.

Тут можна смачно:

Реклама
  • поснідати: у меню омлет з куркою, омлет із сиром, шинкою та рукколою, сирники, яєчня з беконом та ін.;
Ferdinand – 03
Ferdinand – 04
  •  пообідати: у меню перші страви (борщ український, бульйон курячий та ін), гарячі страви (деруни з м’ясом, куряча грудка, равіоллі з м’ясом та ін.) та гарніри;
Ferdinand – 05
  • повечеряти: у меню широкий вибір крем-супів, бограч, уха по-угорськи, кілька видів бульйонів. Також вам запропонують на вибір шніцель, корейку, рулет по-віденськи, запечені ребра, стейки, кілька видів шашликів, крильця на мангалі, форель або коропа на грилі та багато іншого.

У меню є навіть знаменита фуа-гра (під яблучним або шоколадним соусом). А ще – розмаїте меню страв з печінки, з курятини, з телятини, страви з риби, зо два десятки видів салатів, кілька видів пасти та лазаньї.

Реклама
Ferdinand – 06
Ferdinand – 07

Також гостям на вибір велика кількість напоїв та закусок до пива.

Варто відзначити, що тут же розташований готель "Фердінанд". Для подорожуючих це особливо зручно, оскільки зупинившись у даному готелі Мукачева, ви одночасно отримуєте можливість смачно поїсти та гарно провести час в одному комплексі.

Ferdinand – 08
Ferdinand – 09

Меню ресторану "Фердинанд" ви можете переглянути за цим посиланням.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно