Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
Ресторан Daily (або ж українською Дейлі) знаходиться на третьому поверсі торговельно-розважального комплексу "Щодня" в Мукачеві. Заклад славиться своєю терасою, з якої відкривається чудовий вид на Мукачево.

Ресторан Daily (або ж українською Дейлі) знаходиться на третьому поверсі торговельно-розважального комплексу "Щодня" в Мукачеві. Заклад славиться своєю терасою, з якої відкривається чудовий вид на Мукачево.

ВІДЕО ДНЯ

Ресторан має зручне розташування. Оскільки він знаходиться в ТРК "Щодня", тут завжди велелюдно.

Daily – 01
Реклама

У Daily одночасно можуть розміститися близько 300 гостей (150 у великому банкетному залі та ще така ж кількість – на терасі). Саме тераса, яка є найвищою у Мукачеві, робить цей заклад надзвичайно популярним у літній період. Тут залюбки збираються компанії молоді, які бажають гарно провести час, смачно поїсти, покурити кальян.

У меню ресторану Daily страви європейської, української, азіатської та закарпатської кухонь.

Реклама

Особливо смачними тут є гриль-страви. Відвідувачі можуть скуштувати курячий або свинний шашлик, люля кебаб, куряче філе, стейки, ковбаски по-домашньому, форель, овочі-гриль та ін.

Daily – 02
Daily – 03
Реклама

Тут є багато смачних салатів ("Цезар", "Грецький", "Капрезе"), лаваші, піца ("Монако", "Чотири сезони", "Гавайська", "Чотири сири"), паста ("Карбонара", "Болоньєзе" та ін.), бургери. 

Daily – 04
Daily – 05

Якщо гість бажає скуштувати гарячі страви, то йому запропонують яловичину під брусничним соусом з карфіоловим пюре, млинці з курячим філе та вершковим соусом, свинні реберця в кисло-солодкому соусі або ж свинні медальйони під грибним соусом та вершковим рисом.

Daily – 06

Як гарнір можна замовити картоплю-пюре, рис з овочами, рис вершковий, картоплю-фрі.

Туристи, які хочуть "спробувати Закарпаття на смак", можуть скуштувати ароматний бограч, який традиційно асоціюється із регіоном.

Реклама
Daily – 07

Ресторан Дейлі – справжній рай для любителів суші. Загалом, суші у Мукачево пропонують не багато закладів громадського харчування, тому любителі азіатської кухні це оцінять.

У ресторані зазначають, що меню закладу постійно оновлюється, адже команда ресторану прискіпливо досліджує актуальні тренди сфери харчування і намагається всіляко задовольнити смаки відвідувачів.

Daily – 08

Привабливості ресторану Daily додає той факт, що поряд розташована парковка ТРК "Щодня" і відвідувачі завжди можуть неподалік залишити свій автомобіль. Про популярність "Щодня" у Мукачеві та ресторану загалом свідчить хоча б той факт, що в Google цей заклад має понад 2 тисячі відгуків.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно