Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
"V&P" (або ж VIP, чи "ВІП" українською) – це не тільки ресторан, це – готельно-ресторанний комплекс, який розташований у Хусті. Тут першокласний сервіс, розмаїте меню страв, затишні зали.

"V&P" (або ж VIP, чи "ВІП" українською) – це не тільки ресторан, це – готельно-ресторанний комплекс, який розташований у Хусті. Тут першокласний сервіс, розмаїте меню страв, затишні зали.

ВІДЕО ДНЯ

Заснований заклад у 2006 році двома друзями. Згодом вони передали свою справу дітям – синам Валерію та Павлу, перші літери їх імен і дали назву готельно-ресторанному комплексу – "V&P". Що цікаво, ресторан розташований на вулиці Воєводи Петенька (очільник повстанців, активний борець за власні традиції та землю), перші літери також складаються в абрівіатуру "VP".

V&P – 01
Реклама

Дивовижне співпадіння, але згідно переказів, Петенько був великим шанувальником кулінарії. За легендою, його гастрономічні вподобання та кулінарні здібності були відомі широкому загалу. І взагалі, сімейні рецепти роду Петенько, які на той час були унікальними за своєю рецептурою, передавалися із покоління в покоління. Деякі збереглися і по наш час.

Сьогодні ж у ресторані "V&P" можна замовити страви закарпатської та європейської кухонь.

Реклама
V&P – 02
V&P – 03

На сайті ресторану зазначається, що однією із головних страв закладу є хустський гусак. Рецепт його приготування сягає далекого XVIII століття. Аби відтворити понвістю оригінальну рецептуру, птахів для колоритної страви вирощують на місцевій екологічно чистій фермі. Вона, до речі, є частиною ресторанного комплексу "ВІП" (саме так здебільшого називають ресторан у розмовах).

Реклама
V&P – 04
V&P – 05

Саме так ресторан намагається популяризувати надзвичайно смачну страву з гуски, яка вартує бути окрасою столу будь-якого бенкету.

Аби готувати власні м’ясні делікатеси, на території комплексу є своя коптильня. Також тут виготовляють ковбаси та готують до них фірмові соуси, випікають хліб і печиво, домашню локшину. А ще у комплексі "V&P" готують фірмове пиво V&P – Vashe Pіvo.

V&P – 06
V&P – 07

Під час приготування страв у ресторані використовують локальні фермерські продукти та оригінальну рецептуру. До речі, у ресторані "ВІП" можна замовити страви з доставкою.

Реклама

Варто відзначити, що у закладі можна влаштувати Дні народження, весілля чи будь-яку іншу урочисту подію. Тут для цього є все необхідне: талановиті кухарі та зал на 120 осіб.

Також заклад пропонує популярну останнім часом на Закарпатті послугу кейтеринг.

V&P – 08

Загалом заклад багатий на смачні страви. Незалежно від того, хочете ви поснідати, пообідати чи повечеряти, тут ви можете скуштувати як прості та звичайні страви, так і справжні витвори кулінарного мистецтва.

V&P – 09
V&P – 10

До речі, з дописів у соціальній мережі Фейсбук можна зробити висновок, що час від часу у ресторані проводять тематичні заходи, як от вечір вина і м’яса або гриль та бургерів чи день Грузії (можна скуштувати традиційні грузинські страви).

Реклама

Проводять тут і так звані родинні пікніки, під час яких пропонують гостям скуштувати, приміром, карамелізований свинний окіст на вертелі, мідії в соусі Шардоне, креветки на грилі або ж овочі-гриль.

V&P – 11

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно