Феєрія літа: готуємо салат з персиками та хамоном
Блогери не втомлюються тішити незвичними рецептами. Цього разу у кадрі салат з печеними персиками та хамоном.
Рецепт салату опублікувала кулінарна блогерка ask_edith. За її словами, це феєрія літа.
ВІДЕО ДНЯМайже усі інгредієнти для нього не потребують готування. Потрібно лише обсмажити персики.
Читайте також:
Інгредієнти:
- свіжа хрумка рукола;
- хамон;
- ніжна бурата;
- стиглі персики;
- томати чері;
- оливкова олія;
- сік лимону;
- прованські трави;
- соус Бальзамік.
Приготування:
- Персики нарізати скибками та обсмажити на оливковій олії на пательні або на грилі.
- Томати чері порізати на половинки.
- На тарілку викласти руколу, потім томати, персики, шматочки хамону та бурату.
- Посипати приправами та полити соусом Бальзамік.
- Насолоджуватись стравою.
Нагадаємо, раніше блогерка розповіла, як приготувати смачний салат з баклажанів.