Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Алюмінієві системи від «Кружік»: якість на довгі роки

Алюмінієві системи від «Кружік»: якість на довгі роки

З 2013 року компанія «Кружік Україна» активно розвиває напрямок роботи з алюмінієвими конструкціями. «Кружік» пропонує великий вибір різноманітних систем з алюмінієвого профілю, який може задовольнити потреби будь-якого замовника.

ВІДЕО ДНЯ

В асортименті продукції є системи як з «холодного» алюмінію, який використовується для внутрішніх потреб, офісних перегородок, так і з «теплого», який використовується в житлових приміщеннях, будинках, комерційних установах, світлопрозорі фасадні системи, зимові сади.

Як розповів інтернет-виданню «PMG.ua» Денис Коцубняк, алюміній є майже ідеальним матеріалом для виготовлення вікон, оскільки це не схильний до корозії метал. «Алюмінієвий профіль може служити Вам більше 80 років, бо не вимагає спеціального догляду, стійкий до корозії, деформації та інших шкідливих дій навколишнього середовища. Крім того, алюміній є екологічно чистим матеріалом, який не містить важких домішок і не виділяє шкідливих речовин. Ще однією перевагою алюмінію є його абсолютна вогнестійкість. Але варто зауважити, що лише з алюмінію можна виготовити вікна дуже великих розмірів», - сказав Денис Коцубняк.

Реклама
Алюмінієві системи від «Кружік»: якість на довгі роки – 01

Загалом, розрізняють два типи алюмінієвих профілей: «холодний» і «теплий». Так, «холодний» алюмінієвий профіль не придатний для використання в житлових приміщеннях і застосовується в основному для скління балконів, лоджій або нежитлових приміщень.

Реклама

Денис Коцубняк також зазначив, що «теплий» алюмінієвий профіль виготовляється складеним (з трьох частин): між двох профілів розташовують термоізоляційну вставку: «Ця вставка призначена для зупинки потоку тепла, що йде з приміщення на вулицю, і потік звуку, що йде з вулиці. Цю вставку називають терморозривом або термомостом. Така технологія виготовлення дозволяє використовувати «теплий» алюмінієвий профіль в житлових приміщеннях, оскільки опір теплопередачі у нього високий”.

Алюмінієві вікна відрізняються розмаїтістю форм, розмірів, відтінків і різними варіантами відкривання, вони дивують сучасним оформленням і стильним дизайном. І тому їх можна застосовувати у всіх видах будівель, наприклад, в заміських будинках, міських квартирах, громадських та промислових будівлях, а також в центрах здійснення торгівлі. Завдяки безмежним можливостям дизайну, алюмінієвий профіль нерідко застосовують для реставрації старовинних будівель, створюючи за допомогою нього стиль минулих століть. Властивість алюмінію легко поєднуватися з різними матеріалами  дає йому можливість виглядати чудово на всіх деталях інтер’єру.

Алюмінієві системи від «Кружік»: якість на довгі роки – 02
Реклама

Нині компанія «Кружік Україна» виготовляє алюмінієві профілі згідно усіх європейських стандартів. Адже підприємство співпрацює з такими виробниками алюмінієвих систем, як «Cortizo» (Іспанія), «Reynaers» (Бельгія), «Schueco» (Німеччина), «Aluprof» (Польща), «Талісман» (Україна).

Представник компанії Денис Коцубняк у коментарі газеті «Панорама» також зазначив, що ключовими перевагами алюмінієвих систем від «Кружік Україна» є теплоізоляційність, захист, а також різноманітні кольорові гами. Але основною перевагою для споживача є доступна ціна за якісний європейський продукт. Тому широкий вибір алюмінієвих систем задовольнить потреби будь-якого клієнта.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно