Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
Назва ресторану походить від старовинного угорського слова "Charda". Саме так у сиву давнину називали невеличкі корчми в Угорщині. Ресторан позиціонує себе як місце, де закарпатці і гості краю мають змогу гарно відпочити та скуштувати різноманітні страви.

Назва ресторану походить від старовинного угорського слова "Charda". Саме так у сиву давнину називали невеличкі корчми в Угорщині.

ВІДЕО ДНЯ

Ресторан позиціонує себе як місце, де закарпатці і гості краю мають змогу гарно відпочити та скуштувати різноманітні страви.

Чарда – 01
Реклама
Чарда – 02

До послуг відвідувачів кілька тематичних зон:

Реклама
  • Безпосередньо ресторан, який славиться вишуканим інтер’єром. На вибір – угорська, українська та європейська кухні. Захотіли чогось гостренького – тоді ви можете замовити справжній угорський бограч. Для любителів салатів – традиційний салат цезар з куркою, або щось пікантне – салат з бичим серцем. Окрім того, можна замовити страви з м’яса, риби, пасту, різноманітні холодні закуски та ін.
Чарда – 03
Чарда – 04
Реклама

Загалом зал розрахований на 150 гостей. Ресторан «Чарда» чудово підійде для проведення весіль або інших банкетів.

  • Колиба – це ресторан, який облаштований у найкращих традиціях самобутнього Закарпаття. Зал часто замовляють для святкування різних свят: весілля, хрещення, святкування днів народжень та інших урочистостей.
Чарда – 05
Чарда – 06

Великим попитом тут користуються страви-гриль, тобто cтрави, приготовані на відкритому вогні.

  • Літня тераса. Особливо оцінять її любителі відпочинку на свіжому повітрі. Поряд розташований струмочок, мальовничі краєвиди… У одній із численних альтанок (із місткістю від чотирьох до п’ятнадцяти людей) ви знайдете прохолоду у спекотні літні дні.
Чарда – 07
Реклама
Чарда – 08

На терасі ресторану "Чарда" є одна із родзинок Закарпаття. Мова про мангал-вертель. Тут ви матимете змогу поспостерігати за процесом приготування різних страв на відкритому вогні, як от бограч або боб-левеш, смачне Халасле або ароматну свинину на вертелі, телятину, ягня.

  • Для різного роду неформальних і зручних зустрічей є лобі-бар. На вибір пропонують традиційні та елітні сорти кави чи чаю. Заклад позиціонує себе як місце для ділового або  дружнього спілкування. Принагідно і напої – алкогольні чи безалкогольні. А ще – велика кількість коктейлів та смачних десертів.
Чарда – 09

Лобі-бар – це місце, де можна розміститись на зручних диванах і насолоджуватися спілкуванням з друзями чи колегами.

  • Є також у гостинному дворі "Чарда" мисливський будинок. Інтер’єр облаштований мисливським каміном і може розмістити до 30 гостей. Чудово підходить для святкування урочистостей невеличким компаніям людей. 
Чарда – 10
Реклама
Чарда – 11

Одна із родзинок "Чарди" – банний комплекс. Тут можна оздоровитися та приємно провести час. Адже на території комплексу є традиційна баня (відвідувачам тут пропонують попаритись із додаванням ефірних олій, м’яти, лимона, евкаліпту або ялиці); чан (додають у воду евкаліпт або хвою), скупатися в якому не тільки неймовірне задоволення, а це ще й оздоровдення.  Окрім бані та оздоровчого чана на гостей очікує басейн із соленою водою (температура в якому сягає близько 24-25 градусів) та кімната відпочинку, в якій можна продегустувати вишукані страви європейської кухні від місцевих кухарів.

Чарда – 12
Чарда – 13

Якщо Вас цікавить меню та ціни в ресторані, то з ним можна ознайомитись за цим посиланням. 

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно