Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
Old CONTINENT – це один із найвишуканіших ресторанів краю. Не дарма він єдиний із усієї когорти ресторанів Закарпаття входить в ТОП-100 ресторанів України.

Old CONTINENT – це один із найвишуканіших ресторанів краю. Не дарма він єдиний із усієї когорти ресторанів Закарпаття входить в ТОП-100 ресторанів України.

ВІДЕО ДНЯ

Авторитетне видання "Новое время", яке щорічно складає список найкращих ресторанів країни, відгукується про Old CONTINENT як про найфешенебельніший ресторан Ужгорода, що працює при однойменному готелі, який має 5 зірок.

Якщо коротко, то ресторан можна охарактеризувати так – кілька різнопланових залів із вишуканим інтер’єром, надзвичайно красивий літній майданчик у внутрішньому дворику.

Реклама
Old CONTINENT – 01
Old CONTINENT – 02
Реклама

Ресторан позиціонує себе як заклад із європейською, українською та закарпатською кухнями.

Тепер трохи детальніше. Загалом у "Олд Континенті" є чотири зали різної місткості: "Європейська зала" для повсякденного відвідування, "Le Salon Métropole" – для вишуканих застіль, банкетів чи конференцій, VIP-зала "London" – для закритих зустрічей і важливих перемовин та "Онікс", виконанана у романтичному стилі з панорамним видом.

Old CONTINENT – 03
Реклама
Old CONTINENT – 04

Є ще у ресторані затишне місце для зустрічей ділового характеру – зал "Library Lounge". Тут на ваш вибір кава, чай, винна карта чи багато інших напоїв. А ще десерти та інші закуски.

Варто відзначити, що у період з травня по листопад тут працює тераса "Три Грації", що знаходиться у внутрішньому дворику готелю-ресторану. Загалом тераса розрахована на 90 відвідувачів.

Old CONTINENT – 05

Щодо меню ресторану. Особливу увагу ресторан звертає на якість страв. Вишукані авторські страви, і не тільки, готуються із відбірних продуктів.

Тут можна ситно поснідати. Різноманітні сендвічі, яєчня, салати, млинці, сирники – вибір досить великий.  На офіційному сайті готелю зазначається, що сніданки у форматі шведського столу сервіруються з 7:30 і до 11:00 на літній терасі "Три грації", а восени та взимку – у "Європейському" залі. Відвідувачам також пропонуються гарячі страви у форматі A la Carte.

Old CONTINENT – 06
Реклама

Якщо ви захотіли вишуканих страв – тоді питайте щось із "The Fusion Menu". Тут вам і смажене філе оленини у фундуковому маринаді, і каре баранини-гриль і середземноморський суп на основі томатів з морепродуктами та лососем та ін.  

Є в меню й інші страви шеф-кухаря ресторану "Олд Континент" із новаторськими ідеями, які увібрали в себе всі тенденції світової кулінарії. Широко представлені страви також української та закарпатської кухонь. А ще дитяче меню, десертна карта, карта вин, кавова карта.

Old CONTINENT – 07

Ресторан "Олд Континент" гарно підходить для проведення різноманітних заходів: вишуканих бенкетів, урочистих подій, фуршетів. На сайті ресторану також відзначається, що в них можна проводити модні покази, різні презентації, аукціони або симпозіуми. І все це пройде на найвищому рівні.

Кілька залів ресторану підходять для проведення весіль: від 12 осіб в елегантному VIP-залі – до 120 людей – на літній терасі у відкритому чи закритому варіанті.

Old CONTINENT – 08

Old CONTINENT – це не лише ресторан, а й готель, фітнес-простір, спа-комплекс… Тут є навіть власний бутик, у якому можна придбати одяг знаних брендів, взуття, сумки, гаманці, сонцезахисні окуляри, парасолі, годинники та навіть парфуми.

Реклама

Ціни у ресторані дивіться на офіційному сайті.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно