Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
Barry Barr’s Irish Pub & Bar – це стильний заклад неподалік центру Мукачева (буквально 5 хвилин пішки). Вже сама назва говорить про те, що тут величезний вибір пива та різноманітних закусок до нього.

Barry Barr’s Irish Pub & Bar – це стильний заклад неподалік центру Мукачева (буквально 5 хвилин пішки). Вже сама назва говорить про те, що тут величезний вибір пива та різноманітних закусок до нього.

ВІДЕО ДНЯ

Спочатку розповімо про інтер’єр закладу. Концепція бару – ірландський паб. Звідси і відповідне оформлення. Власник розповів, що задля ідеї пабу їздив до Києва. Саме столична дизайн-студія «Republique» займалась оформленням Barry Barr’s. Тут продумана кожна деталь. 

Barry Barr’s – 01
Реклама
Barry Barr’s – 02

Шукаючи відгуки про Баррі Баррс, найчастіше натикаєшся на розповідь про атмосферу закладу. Гостям до вподоби комфорт: тут можна поспілкуватись про що завгодно у колі друзів чи знайомих. Зручним є і те, що на великих плазмових екранах можна подивитись футбол. А це неабияк зручно для компаній друзів, які в невимушеній атмосфері можуть подивитись спортивні змагання за келихом пива.

Реклама

Тепер поговоримо про меню закладу. У пабі ви можете замовити страви ірландської, європейської та американської кухонь.

Barry Barr’s – 03

Почнемо із салатів. На вибір гостей, до прикладу, фірмовий салат «Барpi Баррс», більш традиційні «Грецький» та «Цезар з куркою» або більш пікантні – з качкою або курячою печінкою.

Реклама

Є в меню традиційні ірландські страви – стек з телятини «Гіннес», медальйони по-ірландськи, качине філе, запечена ягнятина.

Любителі італійської кухні можуть замовити пасту «4 сири», карбонара або з грибами.

Barry Barr’s – 04
Barry Barr’s – 05

У списку хоспер меню є м’ясна тареля, шашлик зі свинини, риба на мангалі, картопля з салом на мангалі та стек-мікс.

У традиційному ірландському пабі є великий вибір пива. Тут – не виключення. Гості можуть замовити як вишукані «Гіннес», «Лефф Брун» або Хугарден, так і більш традиційні «Хайнекен» та «Туборг». Загалом у пабі представлено більше 10 сортів хмільного напою.

Barry Barr’s – 06
Реклама

Чудовими закусками до пива є махан, сирні кульки-фрі, бастурма, чіпси з лаваша, курячі нагетси або снеки. Є в меню і гарячі страви до пива. Відвідувачі можуть замовити свинні ребра, так звану ковбасну пательню (куди входять мисливські та віденські ковбаски), курячі крильця по-ірландськи або м’ясне плато. Компанії друзів також можуть замовити пивну тарілку, пивний мікс або тарілку фрі.

Barry Barr’s – 07

Окрім пива, у меню є кілька позицій віскі, коньяк, ром, джин, різні настояники, текіла, лікер та горілка. А ще кава, чай, капучино та інші безалкогольні напої.

Особливо атмосферно у пабі Barry Barr’s під час концертів. Саме так, імпровізована сцена бару є майданчиком для виступу різних артистів. І це не тільки місцеві співаки чи гурти. Тут побували різні колективи з усієї України та країн Європи.

Заклад гарно підійде не тільки для «традиційних посиденьок». Тут є зала, де можна провести закриту бізнес-зустріч.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно