Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
Ресторан вирізняється з-поміж інших вишуканим інтер’єром та меню: як зазначають у Villa Del Re, продукти у ресторан привозять безпосередньо з ферм, які розташовані в Італії.

9 березня 2019 року у Мукачеві було відкрито ще один гастрономічний заклад – вишуканий італійський ресторан Villa Del Re. Як зазначається на офіційній сторінці закладу у соцмережі, в розробці концепції та створенні меню брав участь відомий український ресторатор Дмитро Борисов.

ВІДЕО ДНЯ

Ресторан вирізняється з-поміж інших вишуканим інтер’єром та меню: як зазначають у Villa Del Re, продукти у ресторан привозять безпосередньо з ферм, які розташовані в Італії. Буквально всі: від моцарели до трюфельного сиру, від панчети (великого шматка свинячої грудинки в солі, спеціях та травах) до салямі чорізо.

Villa Del Re – 01
Реклама
Villa Del Re – 02

Зупинимось детальніше на меню.

Реклама

У ресторані ви маєте змогу скуштувати устриці "Fine de Claire" або "Чорна Перлина". Із закусок представлені брускети, карпачо, тартар із лосося або тунця та ін.

Особливе місце в меню посідає піца, яку готують з італійського борошна. До Мукачева було спеціально привезено неаполітанську піч на дровах, щоб мати змогу готувати ту саму піцу, яку можна скуштувати лише на узбережжі Італії.

Villa Del Re – 03
Реклама
Villa Del Re – 04

У Villa Del Re зазначають, що у закладі з особливою увагою ставляться до м’ясних страв. Тут можна замовити стейки із мармурової яловичини (м’ясо 21-денної витримки в спеціальних камерах), або популярний Рібай (найбільш відомий стек у світі), або великий флорентійський стейк.

У меню ще є кілька видів устриць, восьминоги, морські гребінці. У ресторані зазначають, що у величезних акваріумах вони тримають живих лобстерів та королівських крабів. Гості зможуть самі обрати собі делікатес на вечерю. Лобстерів будуть готувати на грилі, королівського краба пропонують замовляти на компанію – з нього будуть готувати цілий сет страв для 2-4 гостей.

Villa Del Re – 05

Як зазначає сам Дмитро Борисов, не всюди в Італії можна знайти ресторан такого рівня, як нещодавно відкритий Villa Del Re в Мукачеві.

«Ми зробили так, щоб всім тут було круто і комфортно, щоб сюди могли прийти гості відпочити або відмітити якусь подію», – додав власник і бренд-шеф однойменної мережі ресторанів.

Villa Del Re – 06
Реклама

Загалом даний ресторан є частиною комплексу VILLA DEL RE, який також буде об’єднувати готель, бар з коктейлями й азійськими стравами та бутіки.

Із меню ресторану Villa Del Re в Мукачеві та цінами можна ознайомитись нижче.

Villa Del Re – 07

 

Villa Del Re – 08

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно