Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

100 днів на посаді секретаря Мукачівської міської ради

100 днів на посаді секретаря Мукачівської міської ради
Пріоритети в роботі.

Сьогодні 100 день на посаді секретаря Мукачівської міської ради. Це значний період, котрий дозволив оцінити поточну ситуацію, визначити пріоритети роботи та спланувати подальшу діяльність.

ВІДЕО ДНЯ

Для того, аби розуміти потреби громади, орієнтуватися у проблемних моментах, особисто вивчаю кожне питання, з колегами-депутатами беру участь в обговоренні та прийнятті відповідних рішень.

Є низка пріоритетних напрямків та завдань, над якими активно працював протягом цього часу:

Реклама
  • Підтримка військових. Разом із депутатами ініціював виділення всіх коштів, які надходять у міську казну від сплати військовими ПДФО, віддавати на потреби бійців. Так, станом на сьогодні міська рада виділила на підтримку 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади близько 317 млн грн, а загалом для всіх захисників України – 413 млн грн.
  • Допомога сім’ям полеглих героїв. З колегами внесли пропозицію щодо виплат по 100 тис. грн родинам захисників, котрі полягли за незалежність, та щодо надання земельної ділянки. Гроші зараз виплачуються, а от до останнього моменту повернемося після війни, оскільки діє заборона на виділення цих ділянок.
  • Забезпечення військових транспортом. На сесії міської ради ми прийняли рішення про виділення 30 млн грн на закупівлю автомобілів для потреб ЗСУ. Загалом придбали та передали на передову 56 транспортних засобів.
  • Освітня, господарська, соціальна сфери. Завдяки сумлінним платникам податків, котрі попри обставини працюють та наповнюють бюджет, ми виділяємо кошти на:

- на поточний ремонт вулиць;
- на усунення аварій в житловому фонді;
- на виконання заходів з питань цивільної безпеки;
- на розвиток освіти, культури та спорту;
- на соціальні виплати.

Реклама

За цей період відбулася одна сесія міськради, на якій ухвалили низку рішень щодо нашої діяльності. Це і є головний показник роботи секретаря ради, котрий відповідає за підготовку до основного засідання. Йдеться про всі етапи: оформлення проєктів рішень, їх оприлюднення, опрацювання профільними комісіями, внесення пропозицій тощо.

Звісно, виникають різні ситуації і бувають певні зауваження, проте все це робочі моменти, котрі спонукають працювати далі ще краще. Загалом це лише невелика частинка того, що ми ініціювали та реалізували для наближення Перемоги.

Сьогодні ми повинні бути об’єднані як ніколи й працювати разом. Тому мова тільки про консолідацію зусиль та рух в одному напрямку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно