Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

За цими дверима – редакція газети "Панорама"

За цими дверима – редакція газети "Панорама"
І газета, й інтернет-видання входять до складу "Панорами Медіа Групи".

13 лютого 2017 року. Надворі холодно, але я в чорній сукні до колін і теплому пальті іду в центр Мукачева, у старий Латоричний двір. Заходжу в один із під’їздів, піднімаюсь на другий поверх. Стукаю в двері.

ВІДЕО ДНЯ

За цими дверима – редакція газети «Панорама» та інтернет-видання «PMG.ua». І газета, й інтернет-видання входять до складу «Панорами Медіа Групи». Для чого я, 23-річна дівчина прийшла туди? Аби спробувати влаштуватись на роботу у найкращі видання області.

25 січня, у свій День народження, захистила магістерську роботу на відділенні журналістики УжНУ. Тому вирішила довго не відпочивати, а майже відразу взятись за пошуки роботи. Залишила своє резюме на сайті з пошуку роботи. Мені передзвонили наприкінці тижня, домовились про зустріч у понеділок, 13 лютого.

Реклама

День зустрічі настав. Заходжу в кімнату. Там сидить поважний чоловік. Через пару хвилин дізнаюсь, що це Василь Андрійович Гарагонич – людина, яка віддала «Панорамі» не один рік свого життя. Поговорила з ним, поки чекала на редактора «PMG.ua» Івана Васильовича Гарагонича. Далі – розмова з ним. Домовились про випробувальний період, а далі, залежно від того, як пройде стажування, залишусь працювати або ні.

Грудень 2020 року. Я досі тут. Як ви зрозуміли, стажування було успішним. Працюю в обох цих ЗМІ. Хоча для мене тижневик і сайт – це дві частинки одного цілого. Місце роботи за ці майже 4 роки не змінювала.

Реклама
За цими дверима – редакція газети "Панорама" – 01

Ви спитаєте, чи подобається мені, чи люблю я свою роботу? Без роздумів відповім: «Так». Більше того, я дуже рада бути частинкою команди, яка далеко не перший рік працює для читачів. І, повірте мені, працює, не покладаючи рук. Хоча, не приховуватиму, що часом буває важко, адже робота журналіста насправді не з легких.

7 грудня у нас свято – ювілей газети «Панорама». Тижневику виповнюється 75 років. Як на мене, це багато про що говорить. Як мінімум, це показник того, що видання люблять і що газета потрібна. Уявляєте, скільки всього за ці роки пережило видання?

Реклама

З Днем народження, «Панорамо». Радуй своїх читачів ще не один рік. А ми і надалі прикладатимемо зусиль, аби ти процвітала.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно