Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Правий сектор" та ставлення до них людей

"Правий сектор" та ставлення до них людей
Я вирішила запитати кількох краян про те, як вони ставляться до «Правого сектору».

Останні події в Мукачеві дали можливість багатьом людям переосмислити не лише «закарпатську» політику, але й інші політичні сили та угрупування. Для цього «посприяли» чи то бійці «Правого сектору», чи міліція депутата Михайла Ланя, чи взагалі – майбутні вибори. Однак, довіра до тих, хто ще на Євромайдані захищав народ та демократію похитнулася, а в когось навпаки – збільшилася. Тому, я вирішила запитати кількох краян про те, як вони ставляться до «Правого сектору».

ВІДЕО ДНЯ
"Правий сектор" та ставлення до них людей – 01
Реклама

 Катерина Сахнюк, студентка

Реклама

Я точно не можу судити, що сталось в Мукачеві і хто винен, проте я впевнена, що «Правий сектор» заважає владним людям. Я думаю, що «ПС» є однією із організацій, яка щось хоче змінити у нашій країні, проте людям, які заробляють на крадіжках і на контрабанді вони заважають. Є у нашій країні депутати, які "кришують" цих владних людей (Мукачево не виняток), і міліція в свою чергу також. В Україні важко щось змінити. Чесні депутати в нашій країні - як Бог і демократія в КНДР, їх не існує.

"Правий сектор" та ставлення до них людей – 02
Реклама

 Олеся Михайлова, приватний підприємець

Я не довіряю нікому з політиків. Моє ставлення до «Правого сектору» ніяке. Я лише спостерігаю за інформацією, подіями та новинами. ПС не силова структура, тому аж ніяк не військова організація. А будь-які політики це недолюблені в дитинстві, закомплексовані діти, яким не вистачало уваги та належного догляду. Одним словом, зборище бандитів. Якщо ще не всі бандити, то таких з них зроблять в будь-якій політичній організації. 

"Правий сектор" та ставлення до них людей – 03

 Анатолій Левко, студент

Реклама

Моє ставлення до «Правого сектору» лише позитивне. Адже, вони патріоти України і ведуть боротьбу, як на зовнішньому фронті, так і на внутрішньому. Борючись також із режимом внутрішньої окупації.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно