Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Підсумовуючи пройдене

Підсумовуючи пройдене
Для нашого колективу 2015-й став роком нових вершин.

Перед Новим роком кожна людина за традицією аналізує рік минулий і будує плани на майбутнє. Для нашого колективу 2015-й став роком нових вершин, хоч було й важко, як і всім.

ВІДЕО ДНЯ

Що ми встигли зробити? До чого йшли? Якими успіхами можемо поділитись? Всі ці питання зводяться до однієї відповіді – відкриття оновленої версії нашого інтернет-ресурсу.

Коли вперше з’явилася думка про кардинальні зміни – я злякався сміливості власного задуму. Але згодом, крок за кроком, як людина цеглина за цеглиною будує свій дім, так і наш молодий колектив почав створювати новий потужний інформаційний ресурс. Ресурс професійний, об’єктивний, технічно відлагоджений, тобто справді гідний рідного краю і наших людей.

Реклама

Ми довго будували довірливі відносини з читачами і дуже цінуємо їх. Прагнемо, щоб наш сайт був швидким, зручним і сучасним. Довелося повністю змінити старий ресурс всередині і ззовні. Ця важка, клопітка, деколи не дуже вдячна робота йшла останні два роки. На відміну від більшості ресурсів-одноденок чи партійних медіа, ми робили сайт не "аби було". Хочеться довести все до бездоганного рівня. Довелося вчитися в колег по цілій Європі, і тому чудово розуміємо, що до вершини мети ще не дійшли. Проте сказати, що концепція й реалізація "PMG.ua" наразі не є успішною – це відверто сказати неправду. А ми зі своїми читачами не можемо так поступити, бо вже було сказано про довірливі відносини.

Головною перевагою оновленого інтернет-видання вважаю його адаптивність. У ХХІ столітті, коли люди завжди поспішають, гаджети стали друзями й помічниками, що розповідають все про останні новини. Йдучи в ногу з часом, ми розуміємо це й приклали чимало зусиль, щоб сайт був зручним і в мобільному форматі. Символічно, що створення в Мукачеві та Ужгороді зони 3G-покриття припало якраз на завершення нами технічних робіт. Можливо, цей збіг обставин – не випадковість, а добрий знак.

Реклама

Навряд чи хтось думав, що наше тихе невелике містечко стане темою №1 всеукраїнських ЗМІ, але події 11 липня змусили всю країну заговорити про Мукачево. Примітно, що значну частину інформації українці черпали з онлайн-ЗМІ, що посилалися на "PMG.ua". Це був закономірний наслідок нашого відношення до роботи. Журналісти продукували контент в екстремальних умовах, практично під кулями, наслідуючи досвід справжніх професіоналів по всьому світу. Читачі оцінили наші старання й віддячили фантастичними показниками відвідуваності ресурсу в 100 тисяч людей на добу.

Зміни, започатковані нами в цьому році, є лише фундаментом, першою цеглиною в амбітному проекті під назвою "Інтернет-видання PMG.ua". Наскільки ми зможемо реалізувати задуми – залежатиме й від вас, дорогі читачі, від кожного, хто читає ці рядки.

Позаду успішний старт. 2015 рік став роком випробувань і гарту. Ми щиро вдячні вам, дорогі читачі, за те, що були цей рік із нами й обрали "PMG.ua" як своє надійне джерело інформації. Попереду кропітка робота й нові цікаві проекти.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно