Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чи корисливі дівчата?

Чи корисливі дівчата?
Вирішила зробити опитування, яке цікавить як хлопців, так і дівчат.

Завжди було цікаво дізнатися відповіді на це дивне і водночас актуальне питання сьогодення. Багато від кого чула таку думку, що всі дівчата корисливі.

ВІДЕО ДНЯ

Випадково чи ні, але перше питання «На твою думку, скільки дівчат з десяти корисливі?» задала своєму знайомому в соціальній мережі. На яке дістала досить позитивну відповідь.

«Думаю, що троє з десяти. Вірю в еталонність ідеальної жінки, якій якось не личить бути корисливою», – відповів Станіслав.

Реклама

Для мене це була позитивна відповідь, і я вирішила зробити опитування, за основу якого було взято саме це питання. Проводила опитування в соціальних мережах серед своїх знайомих і друзів. Всього було п’ятдесят опитаних хлопців.

В процесі опитування були незначні труднощі, але кожному був цікавий результат, і всі охоче висловлювали свою думку. Результати вражають, а коментарі – ще більше.

Реклама

«Я думаю, що всі десять. Це закладено природою у дівчат, тому що кожна дівчина хоче мати сильного чоловіка, успішного та забезпеченого», – сказав Юрій.

А через деякий час додав неперевершений вислів, який тільки підтвердив його думку.

«Истинная женщина всегда будет выбирать успешного и сильного. Это не расчёт.  Просто она не может восхищаться неудачником».

Реклама

Були й негативні відгуки, але я не буду звертати на них увагу, бо як сказав один мій знайомий: «Тільки той, хто нічого не може дати жінці, скаже, що вона корислива».

В наш час багато дівчат шукають «багатого і перспективного». Я не маю права їх засуджувати. Кожен має своє бачення на життя, в кожного свої цінності і кожен влаштовує своє життя сам.

А як же кохання? Чому ніхто не говорить про те, що головне кохання і ніяка корисливість немає місця, коли двоє кохають. Виникало таке питання не тільки в мене. І ось одна відповідь, яку я аж ніяк не очікувала отримати від хлопця.

«Всі корисливі і хочуть для себе кращого. Питання в тому, кому що потрібно. Комусь тепло, увагу і кохання, а комусь – гроші. І останніх я не зустрічав і не бажаю зустрічати», – прокоментував Олег.

На мою думку, це самий влучний коментар. Хочу вірити, що відповідавши на моє запитання, хлопці саме таку корисливість і мали на увазі. Тепло, кохання і увага – головні цінності.

Які результати? З десяти дівчат корисливих шість.

Завершити статтю хочеться словами, які є прикладом для багатьох. І саме ці слова були прочитані мною від ще одного опитуваного. Олександр сказав: «Справжня дівчина шукає кохання , а не користь». Додав багатьом відомі слова з Біблії:

Реклама

«Любовь всегда терпелива и добра

она никогда не ревнует.

Любовь не бывает хвастливой и тщеславной,

Грубой и эгоистичной,

Она не обижается и не обижает,

Любовь не получает удовольствия от грехов других людей,

Но радуется правде,

Реклама

Она всегда готова прощать, верить,

Надеяться и терпеть,

Что бы не случилось».

Будьте корисливими! Вимагайте тепло, увагу і кохання, а самі віддавайте вдвічі більше. Тільки тоді кількість щасливіших зросте, а подібні питання не будуть більше актуальні.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно