Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мегабренд Ради адвокатів Закарпатської області

Мегабренд Ради адвокатів Закарпатської області
Всі попередні мегабренди базувались на основі існуючих реалій.Тут же зовсім інший підхід.

Мегабренд Ради адвокатів Закарпатської області, здавалось би, незвична постановка питання, виходячи з попередніх мегабрендів. Однак, спробую обгрунтувати свою позицію.

ВІДЕО ДНЯ

Всі попередні мегабренди базувались на основі вже існуючих історичних, економічних та культурних реалій, додавались лише пропозиції по їх посиленню. Ситуація з Радою адвокатів Закарпатської області (РАЗО) – органом місцевого адвокатського самоврядування, принципово інша. Рада створена 6 грудня 2012 р. (голова Олексій Фазекош), але за цей час стала впливовою організацією не тільки в області але і масштабах України.

Я, особисто, звернув увагу на існування обласної професійної спілки в листопаді 2014 р., коли в непрості часи для Національної Асоціації Адвокатів України (НААУ) при протистоянні з Київською міською організацією, саме Закарпатська організація підставила НААУ своє плече і запропонувала провести ІІІ з’їзд в Мукачеві. Незважаючи на незрозумілу для мене протидію міської влади, з’їзд був проведений.

Реклама

З того часу слідкую за діяльністю РАЗО, благо, що вміло поставлена робота зі ЗМІ та в соціальних мережах дозволяє це робити. Звертає на себе увагу демократичність та відкритість в роботі організації, вміло поставлена робота по навчанню та підвищенню кваліфікації адвокатів Закарпаття. На семінари по підвищенню кваліфікації, припускаю, що із задоволенням, приїжджають найавторитетніші фахівці в галузі права країни. Неодноразово проводились в Закарпатті і заходи загальнодержавного масштабу адвокатської спільноти. Наші адвокати впевнено крокують в ногу з часом проводячи тренінги на тему: «Здійснення адвокатської діяльності в епоху цифрових та відеотехнологій». Відчувається, що адвокатська спільнота краю є цілком незалежною, рівновіддаленою від провідних політичних сил області та консолідованою про що свідчать спільні заходи з нагоди професійних, державних та традиційних свят, що іноді викликає нерозуміння, а, скоріше, заздрість у опонентів.

" У нас на Закарпатті адвокатура ЄДИНА, МОНОЛІТНА, ДРУЖНЯ. Тому оскільки всі дружимо, КОЖЕН АДВОКАТСЬКИЙ ЗАХІД –  ЦЕ СВЯТО. Чого і бажаємо всім своїм колегам з адвокатської спільноти України", – зазначає її керівник.

Реклама

Рада адвокатів Закарпаття сміливо йде на конструктивну співпрацю з усіма державними та громадськими структурами для того, щоб ефективно виконувати свої головні завдання – надійно та ефективно захищати законні права та інтереси громадян. Приємно, що адвокатська спільнота активно долучилась і до просвітницько-гуманітарнії галузі, провівши круглий стіл «Роль інтелігенції в об’єднанні української нації та розвитку держави» на презентації книги Михайла Тємнова та Володимира Комяті «День восьмий».

Якщо підвести підсумок – маємо в області авторитетну, ефективну, самоврядну професійну спілку яка цілком може служити прикладом для багатьох професійних об’єднань краю. Своїм досвідом, напрацюваннями, технологіями організації роботи спільноти, впевнений, Рада адвокатів Закарпатської області готова поділись з усіма бажаючими.

Мегабренд Ради адвокатів Закарпатської області – 01
Реклама

Звичайно, значна заслуга в ефективній роботі Ради адвокатів належить голові – Олексію Фазекошу. Особисто знаю Олексія з часів нашого депутатства в Мукачеві (1994-1998 рр.). З того часу мало змінився – інтелігентна, ерудована, творча людина, яка постійно працює над собою, з багатьма ідеями які успішно реалізовує, має власну точку зору, не завжди співпадаючу з більшістю, на події в країні і відкрито її декларує, справжній патріот України, Закарпаття, Мукачева. Втім, беззаперечною заслугою Олексія є і те, що зміг сформувати команду однодумців, без якої неможлива ефективна робота всієї організації. Вважаю, потенціал О.Фазекоша ще повністю не реалізований, як в професійній галузі так і в інших напрямках.

Як пише Вікіпедія: Бренд (англ. brand) – комплекс понять, які узагальнюють уявлення людей про відповідний товар, послугу, компанію або особистість. Широко використовується в маркетингу та рекламі, але тим не менше є фінансовим поняттям". Все, нібито, правильно – все має мати свою ціну. В свій час, Микола Бережанський розповідав мені як він надавав валютний кредит Ужгородському коньячному заводу – під торгову марку (бренд) "Тиса". Хоча вважаю, що Рада адвокатів Закарпатської області, цілком вписується в концепцію бренду з одним тільки застереженням – цей бренд не продається.

P.S. Можливо, хтось скаже, що мегабренд для Ради адвокатів Закарпатської області занадто претензійно. Важаю, що привів достатньо аргументів про існування бренду "Рада адвокатів Закарпатської області", а мегабрендом, зважаючи на потенціал і ефективність реалізації планів спілки, він цілком може стати.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно