Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Міжнародні обрії "Панорами"

Міжнародні обрії "Панорами"
Під завісу 2017 року журналістам пощастило відвідати одні ОАЕ та Індію.

На жаль, попри гучні заяви можновладців про роздержавлення засобів масової інформації як на загальнонаціональному, так і на регіональному рівнях, справи на практиці не просуваються. Як мовиться, «зимой и летом одним цветом».

ВІДЕО ДНЯ

Тим часом «Панорама», про що багато вже й забули, півтора десятиліття тому першою на Закарпатті та однією з перших в Україні, зважившись на відчайдушний і ризикований тоді крок – роздержавлення, без жодної копійки бюджетних коштів, долаючи бюрократичні перешкоди, орієнтуючись виключно на нашого головного і єдиного спонсора та замовника його величність – Читача, демонструє живучість, креативність, здатність іти у ногу з часом.

Те, що без журналістів панорамівських видань не обходяться прес-конференції перших осіб держави, дипломатичні зустрічі, телеефіри, інші важливі події, уже ні для кого не секрет. «Панорама медіа група» дедалі частіше виступає ініціатором проведення різноманітних соціальних та розважальних акцій, флешмобів тощо. Проте ми пильно тримаємо руку на пульсі не лише внутрішнього життя країни.

Реклама

Ті з читачів, хто уважно слідкує за панорамівськими виданнями, переконуються у постійному розширенні нами міжнародних обріїв. Журналісти «Панорама Медіа Групи» за останній час були учасниками різних заходів національного, європейського та всесвітнього рівнів. Наші колеги упродовж 2017 року не лише колесили Україною, а й побували у багатьох країнах світу, щоб на власні очі побачити чим і як живуть люди. Грузія, Німеччина, Франція, Чехія, Португалія, Об’єднані Арабські Емірати і нарешті Індія – ось така неповна географія маршрутів панорамівських журналістів упродовж цього року. Причому у деяких країнах їм довелося побувати по кілька разів... Як правило, на шпальтах «Панорами» та «РМG. ua» ми публікуємо звіти з цих подорожей, щоб бодай у такий спосіб розширювати кругозір наших допитливих читачів, робити їх будні яскравішими.

Під завісу 2017 року нашим журналістам пощастило відвідати одні із найзагадковіших країн світу: ОАЕ та Індію. А вже у самій Індії міста так званого «Золотого трикутника»: Джайпур, Агра та Делі, а також побувати у перлині Індійського океану – на всесвітньовідомому курорті Гоа. Отож ті з читачів «Панорами», хто встигне передплатити газету на 2018 рік і залишатиметься з нами й надалі, матимуть змогу побувати в захоплюючій заочній подорожі цими унікальними країнами. А втім не лише ними. Бо, сподіваємось, і наступний рік буде не менш «врожайним» у міжнародному плані для панорамівських журналістів. Тому, шановні друзі-читачі , залишайтесь і приєднуйтесь до панорамівських видань і надалі, щоб мати змогу подорожувати рідним краєм, перлинами України та світу й у майбутньому.

Автор: Гарагонич Василь

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно