Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Історія однієї "революційної" зміни

Історія однієї "революційної" зміни
Погляд "муніципалів", влади міста, опозиції та Шоні-бачі на одну мукачівську проблему.

Після припису КП "Муніципальна міліція", КП "РБУ" встановило металічну решітку на каналізаційний люк.

ВІДЕО ДНЯ

Як прокоментували дану подію у Мукачеві у різних інстанціях...

Муніципальна міліція м. Мукачева: "Завдяки відвазі та самовідданості наших героїчних працівників, які в лютий мороз задубілими руками виписували припис, проблему було зафіксовано, і тисячі мукачівців нарешті змогли дістатися додому без травм та поломаних автомобілів. Завдяки цьому люку, бюджет міста був поповнений на 9 мільйонів гривень, які мешканці міста заощадили на медикаментах, дисках, амортизаторах та шарових опорах своїх автомобілів".

Реклама

Василь, зварювальник РБУ: "Мені шо решітку варити, шо Ілона Маска на Марс одправити, лем зарплату подніміть..."

Влад Микита, радник міського голови: "Завдяки ініціативі Андрія Балоги, був розроблений проект ідеальної кришки для каналізаційного люку, який підходить для архітектурно-історичного ареалу центральної частини Мукачева. Детальний план розміщення кришки пройшов депутатські комісії, містобудівну раду і був затверджений на засіданні міськвиконкому та на сесії міської ради. Ідеальна кришка для люка – це тільки один з сотні кроків до виконання програми міського голови – "Єдина яма".

Реклама

Олег Казибрід, опозиційний депутат: "Провладні депутати бюджетної комісії, не дивлячись на спротив опозиції, прийняли злочинне рішення про виділення 11 мільйонів гривень на розроблення детального плану спорудження каналізаційної кришки по вулиці Ярослава Мудрого. Дана кришка знаходиться на одній вулиці з відомим у Мукачеві супермаркетом, який належить відомій усім сім’ї. До яких пір мукачівці будуть платити податки на благоустрій чийогось бізнесу?!"

Євген Новак, голова Асоціації велосипедистів Мукачева: "Но тадь файно!"

Роман Фенікс: "Се ай, се робота! Русины Мукачева не ошыблыся, когды голосовалы за молодого мера! А тота марга опозиційна лем обсирати знає, не аби люк накрити! Прийом замовлень на приватні фотосесії: 050..."

Реклама

Володимир Сойма, активіст: "Ми знайшли платіжки, у яких чітко вказано, що люк виготовлено на території ДНР. Гроші з нашого бюджету пішли на розвиток економіки ворожої держави. Ми вже написали запит у прокуратуру, поліцію і СБУ. Вже завтра свідомі мукачівці починають збирати підписи за відкликання міського голови. Досить дурити нам голови каналізаційними люками! Владу – геть!"

Шоні-бачі, офіційний дилер пункту прийому металобрухту у Борок-Телепі: "Наші спеціалісти задоволені проведеними роботами зі встановлення металічної решітки. Особливо поміркованим і далекоглядним є рішення не приварювати решітку до люка".

Автор: Кравчук Юрій

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно