Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Думки
  • З приводу нереагування "VS Банку" на заяви пограбованих у Мукачеві

З приводу нереагування "VS Банку" на заяви пограбованих у Мукачеві

З приводу нереагування "VS Банку" на заяви пограбованих у Мукачеві
Мабуть, все-таки доведеться діяти більш рішуче...

Мабуть, все-таки доведеться діяти більш рішуче, щоб мукачівським потерпілим від пограбування VS Банку, які є моїми клієнтами, повернули гроші.

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні з цього приводу буде мій виступ по телебаченню, а завтра почнуться конкретні дії. І не тільки в юридичній площині, а й в медійній та політичній.

Я добре усвідомлюю, що наша група адвокатів матиме справу з структурами Сергія Тігіпко, який є економічно заможною і залишається політично потужною фігурою по цей день. Ну нічого, мені за своє політичне та юридичне життя доводилось воювати з багатьма сильними опонентами: поживемо – побачимо.

Реклама

Що ми будемо робити, крім оскарження бездіяльності банку? Багато чого, наприклад: «Пограбовані клієнти банку Тігіпко VS BANK (ВіЕс Банк) оскаржуватимуть рішення НБУ по банку, а також призначення Сергія Тігіпко головою Правління та злиття/приєднання «ВіЕс Банк» до «ТАСКОМБАНК», а також радитимуть всім подібним вкладникам у ячейках чи депозитах – перевірити збереженність та захищенність коштів по всій Україні, тощо»

Незрозуміло мені тільки одне: невже ці кошти більш важливі Сергію Леонідовичу, ніж його репутація, дійсно заслужена, як політика і економіста? Кажу щиро, оскільки в свій час голосував за нього і по цей день вважаю, що він би був досить прохідною кандидатурою на Президента України. Вважаю, що для нього це був би сильний політичний хід і реклама, яка принесе значно більше коштів, ніж вкрадено, за умови проведення спільної між його стороною і стороною захисту прес-конференціі, на якій було би оголошено про повну компенсацію і повернення клієнтам VS Банку вкрадених в Мукачеві грошей.

Реклама

Вибір за Сергієм Тігіпко!

Олексій Фазекош, голова Ради адвокатів Закарпатської області, очільник групи адвокатів, які захищають інтереси пограбованих клієнтів Мукачівського відділення VS Банку

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно