Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Панорама" в Нью-Йорку

"Панорама" в Нью-Йорку
Навіть проживаючи в Америці, читаю новини рідного краю.

Що нового в місті? Хто зараз при владі? В якому стані культура Закарпаття та чи дощитиме цього тижня в Мукачеві? Відповіді на ці та інші запитання я знаходжу щоразу, перечитуючи газету «Панорама».

ВІДЕО ДНЯ

Навіть проживаючи в Нью-Йорку протягом семи років, новини рідного краю не перестають цікавити ні на хвилину. Саме газета «Панорама» та інтернет-видання «PMG.ua» піклуються про мій особистий спокій за Батьківщину та рідних.

Газету я почала читати ще в підлітковому віці, навчаючись в педагогічному коледжі. Знаходила багато корисної інформації для рефератів та задоволення історично-краєзнавчого інтересу. Завжди дивувало як злагоджено та оперативно працює команда, представляючи найрізноманітніший спектр новин для широкого кола читачів. Коли в редакторів з’явилася ідея подавати новини ще й через інтернет-видання, це значно спростило пошук інформації. Пам’ятаю, зверталась навіть з власними замітками та пропозиціями. Професійний склад журналістів завжди люб’язно йде на контакт з усіма верствами допитливого населення.

Реклама

Переїхавши на постійне проживання в Америку, я, звичайно, продовжую звертатись до улюбленого джерела інформації. Завжди цікаво за чашкою кави розвідати, що ж відбувається зараз в рідному місті. Адже ніщо в світі не може замінити спогадів про дитинство, сім’ю та щирих, відкритих людей. Напевне дуже наївно, але ж сподіваюсь, що все залишається таким же безтурботним, як і в моїх згадках. На хвилинку замріялась та обійняла всіх жителів...

Щиро люблю та вітаю всю редакційну групу «Панорами» з ювілейним випуском! Дякую, що втілюють мої невеличкі мрії в реальність. Будуючи власну долю за кордоном, можу чесно признатися, що веду подвійне життя. Вже давно не житель Мукачева, але назавжди Ваш шанувальник.

Реклама

I love America! It moves me on!

Sometimes it steals my breath away,

But prison of my heart will always be

Реклама

My memories, my childhood, my Ukraine.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно