Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Думки журналістів про газету

Думки журналістів про газету
Актуально у світлі виходу у світ 10-тисячного номеру газети "Панорама".

У світлі виходу у світ 10-тисячного номеру газети "Панорама", працівники редакції поділились думками про газету та про те, як її створюють.

ВІДЕО ДНЯ

Газеті 73 роки... Такому віку по-доброму позаздрить не одне друковане видання не те що в області, а й на теренах нашої країни. Такий довгий час існування якнайкраще демонструє те, що у всі часи тут працювали саме ті люди, які, як мовиться, горіли своєю роботою.

От і сучасні працівники редакції діляться думками про роботу у "Панорамі".

Реклама
Думки журналістів про газету – 01
Реклама

Іван Гарагонич

В далекому 2010 році, коли лише розпочав свій шлях у журналістиці, пригадується допис, який розмістив на одному з місцевих інтернет-ресурсів під назвою «Моя перша газета».

Реклама

Присвячений він був на той момент 65-річчю «Прапора Перемоги» – «Панорами». Тоді ще «зеленим» і зовсім недосвідченим журналістом писав емоційно, те що відчував і переживав.

Минув час, а мої емоції не змінились. І сьогодні, коли у світ виходить ювілейний десятитисячний номер тижневика. «Панорама» – моя перша газета, газета таких як і я, маленьких закарпатців, які з дня в день творять сучасну історію краю. Наші успіхи – це заслуга нашого Читача, який вибирає найкраще у інформаційному полі. Не можна не відмітити і творчий колектив видання, який день у день без вихідних і відпусток проводить колосальну роботу, аби читачі дізнавалися про всі новини першими.

Певен, що пройдуть роки, і газета «Панорама» стане об’єктом досліджень медійників та істориків, як феномен регіональної журналістики. Ми ж, у свою чергу, зробимо все, задля того, аби досягти тієї високої планки, яку поставили перед нами минулі покоління «прапороперемогівців-панорамівців». У добру путь!

Думки журналістів про газету – 02

Олег Русин

Реклама

Створювати газету – нелегко, але дуже цікаво. За більше ніж 7 років свого життя, які пов’язують мене із «Панорамою», я пересвідчився в цьому сповна. Пошук матеріалів, обговорення, написання, редагування, вичитування, коригування, верстка, друк та ін. – із такими речами кожен, хто працює у журналістиці, стикається щодня. І це, повірте, дуже цікаво і захоплююче. Але не надто легко. Та «Панорама» із цим завданням, на моє глибоке переконання, справляється на відмінно. Секрет простий – команда. Саме так, за всі роки роботи у виданні я в цьому пересвідчився сповна. Колектив «Панорами», який поєднує у собі як досвідчених шеф- і головного редакторів, так і молодих кореспондентів, дає на виході саме той продукт, який цікавий читачеві.

Колись казав і зараз повторюсь, що газета «Панорама», ніби хороший ресторан, де можна вибрати безліч варіантів обіду, а в нашому випадку – розмаїте «меню» із цікавих статей, інтерв’ю, нарисів і т.д.

Газета без перебільшення створює літопис Закарпаття і є відмінною школою майстерності для декількох поколінь творчих працівників. «Панорама» була і є близькою читачеві, їй довіряють, її читають.

Думки журналістів про газету – 03

Вікторія Морщук

Реклама

У сучасному світі новини можна почерпнути з багатьох джерел. Про те, що коїться, можна довідатися з телевізора, радіо, інтернету, газет, журналів, онлайн-видань або ж від бабусі на вулиці. Кожен обирає те, що йому до душі. І хоча зараз чимало людей отримують інформацію з різноманітних гаджетів, є ті, хто воліє дізнаватися про те, що робиться у світі, країні чи області з газет. Для мене це теж саме, що читати книги. Зараз майже будь-яку книгу можна завантажити на телефон, комп’ютер чи планшет і спокійно прочитати. Але від цього я не отримаю такої насолоди, як від читання паперової книги.

Так само і з газетами. Читати газети – це традиція. Щоразу, коли отримую газети, йду на кухню, варю каву і сідаю читати. Зараз я не лише читач «Панорами», але й частинка тієї команди, яка її створює. Для мене «Панорама» – це не просто часопис. Це багаторічна історія, яка заслуговує на повагу. Газета виходить з 1945-го року (попередниця «Прапор перемоги»). Увесь цей час журналісти стараються, аби закарпатцям було цікаво читати видання. Щоразу, створюючи новий номер, ми стараємося зробити все якнайкраще. У кожен номер тижневика ми вкладаємо не лише свою працю, а й частинку душі.

Думки журналістів про газету – 04

Андрій Слохіняк

Кожен день – це історія. Раніше про минуле писали літописці та письменники. Нині сучасну історію нашого краю пишуть журналісти. Кожного тижня газета «Панорама» залишає на папері чимало інформацій про те, що відбувається у нашому краї. За 10 тисяч номерів «Панорама» стала свідком переломних подій в історії нашої країни і на своїх сторінках залишала найважливішу інформацію про них для майбутніх поколінь.

Реклама

Нині газета продовжує висвітлювати життя нашого краю і зберігає найважливіші події на папері для майбутніх поколінь. Зараз на сторінках можна побачити цікаві історії незвичайних закарпатців, цікаві матеріали про те, як змінюється Закарпаття і як впевнено рухається в проєвропейському напрямку.

Я дуже радий, що є частиною команди, якій довіряєте Ви – велика кількість читачів, яка щочетверга отримує в руки це видання. І саме довіра і професіоналізм – це основне у роботі і взаємостосунках як всередині нашої команди, так і в спілкуванні з читачами. Адже за кожним номером ховається масштабна кропітка робота команди, у якій поєднались досвід та молодість.

Ми дякуємо Вам за довіру і за те, що залишаєтесь з нами! Продовжуймо писати історію нашого краю разом!

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно