Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Настрій – літо

Настрій – літо
Розповідь про Шацькі озера.

Літо – пора відпочинку, темної, засмаглої шкіри та прохолодної водички. Пора відпочинку і пекучого сонця. Теплих ночей, мандрівок та свободи. Багато людей для цього обирають закордонні тури, путівки в теплі країни з п’ятизірковими готелями та сервісом all inclusive, а наша мальовнича Батьківщина чомусь здається всім не привабливою та давно вивченою.

ВІДЕО ДНЯ

«Карпати я відвідав взимку, був того року в Одесі та на курортах поблизу неї, чого я ще тут не бачив?» – звучить в головах людей, коли вони чують про відпочинок в Україні. Ніхто з них навіть не може уявити, якою загадковою і прекрасною є наша держава, адже якщо ти бачив найпопулярніші місця для відпочинку тут, це означає що ти не бачив нічого.

Настрій – літо – 01
Реклама

Чарівне місце, яке закохає в себе з першого погляду, з перших звуків, з першого подиху повітря – це Шацькі озера. Озеро Світязь почесно носить титул найбільшого озера в Україні, знаходиться у Волинській області, неподалік Білорусі, тому і відпочиваючі там переважно з цієї закордонної ділянки. Чомусь не часто зустрінеш там авто з номерними знаками «АА» або «АІ»(Київ та Київська область), певно, «мода» ще не дійшла, проте відпочивальників із західних регіонів вистачає.

Озеро Світязь та прилеглі до нього озера в першу чергу запам’ятовуються заходами сонця, вони там надзвичайно прекрасні. Тому люди, які відпочивали там хоча б раз, обов’язково збережуть в архів таку фотографію.

Реклама
Настрій – літо – 02

І ще одне, на чому не можу не наголосити, це, напевно, вигідне положення місця, адже його ще не сильно «зачепила» рука людини, тому в озері цілком прозора вода, варто просто один раз поглянути на неї і тоді ви зрозумієте, що вода, яку ви досі називали «чистою», такою не була. Досить просто пройтися берегом озера, або стежкою, яка пролягає між сосновими деревами і ви зрозумієте, що знаходитеся в справжньому ареалі дикої природи, такої цнотливої, незіпсованої, такої справжньої.

Настрій – літо – 03
Реклама

І буду відвертою, відпочинок по гаманцеві практично кожному. У  готелях на березі Світязя кімната у сезон коштує близько 600 грн. За бажання можна зняти кімнати у господарів чи в пансіонаті удвічі, а то і втричі дешевше. Загалом, Шацькі озера – місце для більш затишного відпочинку: рибалка, барбекю, прогулянки... Це ідеальне місце для того, щоб провести час з сім’єю. За насиченим нічним життям, шумними дискотеками сюди їхати не варто, бо Світязь – це відпочинок для душі.

Настрій – літо – 04

Взагалі місцеві жителі пропонують багато цікавинок, щоб активно відпочити і не сумувати. Велосипедні доріжки лісовими стежками, наметні містечка для тих, хто любить екстремальний відпочинок, канатні доріжки для дітей та дорослих, прогулянки на байдарках та катамаранах. Одним словом все, що треба для щастя і внутрішнього спокою.

Отже, я просто агітую вас, українці, хоча б раз в житті відвідати це чудесне місце, адже емоцій звідти вам вистачить на все життя, фотокартки будуть радувати око, а спогади – душу!

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно