Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Інформаційна диверсія або Що робити з трьома Фазекошами?

Інформаційна диверсія або Що робити з трьома Фазекошами?
Обережно – провокації!

Інформаційна війна проти мене набрала просто шалених обертів. І це ще навіть не розпочались ані виборчі перегони, немає жодних політичних розбіжностей, чи якихось непорозумінь в адвокатурі. Навпаки – все в мене нормально, навіть в деяких питаннях ідеально. Але вороги не дрімають.

ВІДЕО ДНЯ

Вчора протягом одного дня була знищена особиста електронна пошта, через яку в тому числі велося ділове спілкування з НААУ. Відповідно заблокований акаунт в ЮТУБ та ліквідований акаунт у Фейсбук, де я мав майже 5000 друзів, постійно спілкувався з колегами в месенджері, вів активну суспільну, інформаційну та громадську діяльність, розповідав про роботу в органах адвокатського самоврядування та Асоціації захисту прав правників. Сотні відео, тисячі фотографій знищено.

Інформаційна диверсія або Що робити з трьома Фазекошами? – 01
Реклама

Але ворогам рано радіти, бо оригінали матеріалів зберігались відразу на декількох серверах. Також вчора з різницею в декілька годин з’явилось відразу 2 фейкових акаунти у Фейсбук, де я народився то у 1999 році, то у 2020 та ще й працюю чомусь в Раді адвокатів України. Нічого окрім мого фото на цих профілях немає, але впевнений, що з них будуть активно розганятись фейкові новини "проти мене" чи моїх колег.

Інформаційна диверсія або Що робити з трьома Фазекошами? – 02
Реклама

Відповідна скарга до адміністрації Фейсбуку вже надіслана, але тим не менш прошу бути уважними. Впевнений, що друзі швидко розберуться, який з трьох Фазекошів – справжній. Але мене така диверсія навіть тішить. Адже це визнання того, що все, що я роблю – неймовірно дратує ворогів, а сам я на правильному шляху.

Разом – до перемоги! Вірю в нашу спільну мету і впевнений в реалізації усіх планів!

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно