Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

До 75-річчя газети

До 75-річчя газети
Напевно, кожен мукачівець хоч раз в житті тримав у руках "Панораму".

Напевно, кожен мукачівець хоч раз в житті брав у руки хоча б один номер газети «Панорама».

ВІДЕО ДНЯ

Мені ще в дитинстві довелось потримати в руках цю газету і дізнатись про те, що відбувається в місті. Свого часу мені навіть захотілось побувати за лаштунки того, як готувалась газета. І в червні 2009 року моє ім’я вперше з’явилось на шпальтах видання. Тоді мені пощасливилось співпрацювати з Василем Гребою – велетнем закарпатської журналістики, який вразив своїм знанням мови і нещадно виправляв мої помилки і давав важливі поради. Його поради і досвід мені допомогли в подальшому.

Моє «друге пришестя» в «Панораму» відбулось влітку 2014 року, через 5 років після свого першого дебюту на шпальтах. За такий короткий проміжок часу змінилось все: редакція значно помолодішала, а приміщення видання осучаснилось. Та й газета отримала своє нове дихання – стала кольоровою. І стала частиною «Панорама Медіа Групи», до якої ще й належать видання «Панорама плюс Бізнес» та інтернет-видання «PMG.ua», аудиторія якого росте семимильними кроками.

Реклама

Протягом своєї 75-річної історії «Панорама» стала свідком багатьох історичних подій. Вона стала провісником незалежності України, висвітлювала історичні та революцйні події, організовувала різноманітні благодійні та творчі акції. Можна сказати, живе тим, чим живе місто і край.

Я щасливий, що залишаюсь частинкою видання, частинкою цієї дивовижної історії, яку творимо з командою мегатворчих і енергійних людей, яка мотивує розвиватись і рухатись тільки вперед.

Реклама

Зараз 2020 рік – рік переломний для багатьох з нас. Для редакції видання – не виняток. У час, коли надворі пандемія та різні перетурбації, хочеться рідному виданню побажати лише одне: не лише триматись на плаву, але й розвиватись, рухаючись у правильному, позитивному напрямку. А журналістам, редакторам, дизайнерам, читачам, поштовим працівникам, робітникам друкарень і усім-усім, хто творить історію «Панорами», хочеться побажати лише міцного здоров’я, а виданню – вірних передплатників і яскравих матеріалів. Бо після темряви завжди приходить світло.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно