Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На шляху до ювілею

На шляху до ювілею
Життя іде. Його не зупинити. Вже грудень настав, а з ним і рік завершиться. Прийде новий. Для нас грудень особливий, бо має одну дату, яка вагома для «Панорами». Саме 7 грудня минає 69 років з дня...

Життя іде. Його не зупинити. Вже грудень настав, а з ним і рік завершиться. Прийде новий. Для нас грудень особливий, бо має одну дату, яка вагома для «Панорами». Саме 7 грудня минає 69 років з дня виходу першого номера газети «Прапор перемоги» – попередниці нинішньої «Панорами». За цей час здійснено 9818 випусків нашого друкованого слова. Шлях солідний, адже в наступному році часопис підійде до 70-річного ювілею. А це вже, як мовиться, благодарственний вік. Всього було на цьому шляху: і редактори змінювались, і журналісти, і читачі, і суспільний лад, і моральні та ідейні цінності… А газета служила своїм читачам об’єктивною і своєчасною інформацією, розповідала їм про будні і свята, про достойних людей, про досягнення і недоліки у різних сферах життя. Одним словом, газета жила і живе всім тим, чим переймається наш регіон, наші громадяни. Так було впродовж років, так продовжимо творити і в майбутньому.

ВІДЕО ДНЯ
На шляху до ювілею – 01

Молоде покоління газети "Панорама"

Реклама

Сподіваємось на всіляку підтримку наших шанувальників. В свою чергу ми, журналісти, бачимо важливість нашої роботи, її принциповість, суспільне визнання, дійовий засіб подолання всіх негараздів через відкритість і гласність. І, безперечно, журналістську майстерність. Тому наміри наші і реальні, і злободенні. Будемо намагатись робити газету змістовнішою, привабливішою, актуальнішою. Інформацію черпатимемо не лише від посадовців, а й від звичайних громадян, які вболівають за наше майбутнє. Збільшення географії публікацій теж є у наших планах. Тож редакційна «Гаряча лінія» уже запрацювала, нею можуть скористатись усі бажаючі й небайдужі. Ми завжди готові на діалог з читачами, спільно шукати відповіді на складні життєві питання, захищати права і свободи громадян, ділитись здобутками цивілізації. Для нас слова Сенеки є справжнім кредо: «Будемо говорити про те, що думаємо і думати про те, що говоримо, нехай слова будуть у згоді з життям». Попереду цілий ювілейний рік. Плануємо друкувати спогади журналістів, сількорів і робкорів, дописувачів, які так або інакше причетні до «Прапора перемоги» чи «Панорами». Творімо разом добрі справи, вони повернуться кожному сторицею.

Автор: Гарагонич Василь

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно