Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Хтось вибирає спорт, а хтось бокал пива і цигарку

Хтось вибирає спорт, а хтось бокал пива і цигарку
Все залежить від того, наскільки сильно людина бажає бути молодою та здоровою. Якщо хтось скаже мені, що Мукачево не спортивне місто, засміюся і з гордістю покажу

Все залежить від того, наскільки сильно людина бажає бути молодою та здоровою.

ВІДЕО ДНЯ

Якщо хтось скаже мені, що Мукачево не спортивне місто, засміюся і з гордістю покажу світлини з Munkács Ride додаючи, що воно не лише спортивне, але й активне, європейське та патріотичне.

Хороші емоції та враження після велозаїзду вже ось 3 день не покидають мене, адже так добре, коли рідне місто росте на очах. Менше ніж за тиждень, організаторам вдалося зробити для мукачівців свято і провести День Незалежності не лише патріотично, але й спортивно.

Реклама

Мене вразила кількість людей, адже такий захід відбувся вперше, а охочих проїхатися на велосипеді було чимало. Власне, тішить не так кількість, як культура та їх вихованість, як наслідок – захід відбувся без різних колапсів та бід. Великої поваги заслуговують батьки, що взяли із собою на цей захід дітей, щоб вже змалку плекати любов до спорту. Учасники приходили у вишиванках, хоча дресс-коду на цей захід не було. Тобто це була просто порада організаторів, до якої дослухались численні учасники. Було дуже приємно бачити велосипеди, прикрашені українською символікою, дівчачі коси, в яких були заплетені  синьо-жовті стрічки, дітей, які маленькими рученятами тримали прапорець. У такі моменти розумієш, що таке єдність.

Сподіваюсь, цей прояв любові до неньки України, любові до спорту не зникне, а буде лише рости, щоб ми з новими силами готувалися до нового, грандіознішого, масштабнішого, осіннього Munkács Ride.

Автор: Бондарук Іванна

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно