Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Дякую Тіні Кароль

Дякую Тіні Кароль
Я хочу сказати велике і ще раз велике ДЯКУЮ саме їй, тому що мурашки по тілу… Ось так можу описати свої почуття. На концерті Тіни Кароль вчора я переживала неймовірні враження у концертному залі...

Я хочу сказати велике і ще раз велике ДЯКУЮ саме їй, тому що мурашки по тілу… Ось так можу описати свої почуття. На концерті Тіни Кароль вчора я переживала неймовірні враження у концертному залі міста Ужгород. «Помню» - саме ця пісня розпочала концерт: сильна, чуттєва, справжня.

ВІДЕО ДНЯ

Тіна подарувала багато своїх пісень, і як же це нереально круто, коли Артистці з великої букви підспівує весь зал і хлопають в унісон дівчата, хлопці, навіть маленькі дітки. «Я хочу, щоб ми сьогодні з вами поплакали, але зовсім трішки, і жартували і веселилися і танцювали, але головне - співали. Бо коли душа співає вона наповнена, душа яка співає стає вільною, а ми та нація, яка вміє це робити як ніхто добре, як ніхто задушевно.Співати…Коли людина співає вона звільняється, звільніться і ви для себе разом зі мною» - до такої атмосфери закликала Тіна Кароль всіх хто знаходився в залі. Саме це і робила вся публіка. Ми голосно співали, душевно посміхалися і залишили всі свої проблеми за дверима залу. Тіна віддавала нам всю свою любов, емоції, настрій, а найголовніше свої почуття повністю, що і ми робили у відповідь. Звичайно що були і сльози…Сльози, які змусили замислитися всіх присутніх у залі про ціну життя, стосунки, про дорогих нам людей. І ти сидиш в залі і навіть не дихаєш…і навіть не ворухнешся від слів Тіни Кароль, які беруть за душу… і сльози мимоволі течуть по щоці. Сильно…дуже сильно.

Реклама
Дякую Тіні Кароль – 01
Реклама

Ці емоції не можливо передати. І починається пісня «Белое небо» я вслухаюся в кожне слово… ця пісня стала одною з моїх улюблених. Не хотілося, щоб закінчувалася зустріч з улюбленою співачкою, але вечір добігав кінця. Ми всі підбігли до сцени і насолоджувались піснями, які вже стали такі дорогі.

Дякую Тіні Кароль – 02
Реклама

P.S. Велике ДЯКУЮ за автограф =))) Я дякую за гарно проведений час, за емоції, які я та мої друзі ніколи не забудуть. Дякую за твої пісні, за почуття, за простоту і щирість!!! Я люблю тебе Тіна Кароль)))

Автор: Хміль Тетяна

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно