Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Аукціон по-мукачівськи

Мукачівському міському голові Мукачівській міській прокуратурі Мукачівському МВ УМВС

Мукачівському міському голові

ВІДЕО ДНЯ

Мукачівській міській прокуратурі

Мукачівському МВ УМВС

Реклама

Депутата Мукачівської міської ради п. Швардака Василя Васильвича , фракція Партії регіонів

ДЕПУТАТСЬКЕ ЗВЕРНЕННЯ

Реклама

На минулій сесії Мукачівський міський голова Ленд’єл З.З. звернувся до депутатського корпусу за допомогою щодо залучення депутатів, бізнесменів до аукціонного продажу майна, яке належить громаді й міста знаходиться в аварійному стані.

Я особисто відвідав об’єкт, залучив експертів - будівельників, підготував необхідні документи, вніс необхідні кошти на рахунок. Але, чомусь, аукціон скасовано, при чому, вже друге ( на підставі прийняття з 01.01.2013 року деяких законів України «Про земельний кадастр і т.д.), а надворі вже вересень.

Керуючись ст. 2,10,11,13,14,15,17 Закону України « Про статус депутатів місцевих рад», ПРОШУ надати відповідь на запитання :

Реклама

1. Чому цей аукціон вже проводиться вдруге, на протязі 5 місяців, а документи на нього начебто не готові і посилаються майже на річної давності закон?Чому цього не було зроблено до оголошення аукціону в пресі?

2. Яким чином можливо відправлення листа про відміну аукціону, датоване 17 вересня, в день проведення аукціону о 10.00 17 вересня ?

Вважаю, що посадові особи ввели в оману міського голову Ленд’єла З.З.

Рішення про скасування аукціону має проводитися комісійно з відповідним підписанням протоколу засідання учасниками торгів після ознайомлення з ним.

Виходячи з вищенаведеного, прошу розібратися в даній ситуації, скасувати розпорядження про відміну аукціону , провести його з відтермінуванням строку торгів та за участю тих учасників, заяви яких вже були подані згідно об’яви у пресі в окреслений строк.

Деякі можновладці роблять все можливе для того, щоб показати недієвість діючої центральної влади, її недолугість. Але, хочу сказати,що багато має робитися органами місцевого самоврядування. Даний приклад «аукціону по-мукачівськи» це доводить.

Об’єкт доведений до розвалу, аварійний, несе загрозу життя мукачівцям, бо знаходиться біля автобусної зупинки. І нічого не робиться для його збереження. Кожен день він втрачає ціну, що веде до недоотримання грошей у місцевий бюджет, так необхідних напередодні зими.

Реклама

Посадових осіб, винних у , як я вважаю, корупційних діях, прошу притягнути до відповідальності згідно чинного законодавства.

Додатково повідомляю: адреса об’єкту аукціону : м. Мукачево, вул. Миру, 96

26.09.2013                                                       З повагою, Василь Швардак

Автор: Швардак Василь

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно