Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Як закохатися в рідне місто

Як закохатися в рідне місто
Мукачево - це місто, в якому я народилася і живу, тут я познайомилася зі своїми друзями, пішла до школи, подорослішала та вперше покохала. Мукачево – це місто сповнене життям і людьми, які нікуди...

Мукачево - це місто, в якому я народилася і живу, тут я познайомилася зі своїми друзями, пішла до школи, подорослішала та вперше покохала.

ВІДЕО ДНЯ

Мукачево – це місто сповнене життям і людьми, які нікуди не поспішають.

Це європейський куточок, який втримує в собі не лише таємниці минулого, але й енергію жвавого робочого міста. Я бачила багато міст, які зачаровували своєю красою та атмосферою, проте моя любов до Мукачева не зрівняється ні з чим.

Реклама

Багато хто думає, що тема рідного міста давно вичерпана. Проте для кожної людини це по-своєму. Так, місто не ідеальне, тут досить багато бруду як і побутового, так і людського. Можливо, тут не багато перспектив і ще менше тих, хто б ці перспективи розвивав, проте мені досить зачарованих поглядів приємно здивованих туристів, які блукаючи встеленими бруківкою вуличками, не можуть натішитись містом над рікою, яке оточене горами. Так і моє серце завойоване поєднанням українських традицій та колишнього закордонної прописки міста.

Мукачево перенасичене творчою та активною молоддю, яка час від часу дає про себе знати, організовуючи різноманітні заходи культурного та розважального характеру. Тішить те, що і звичайні жителі не залишаються осторонь від молодіжних проектів. Активно долучаються до них, та щосерця вболівають за рідне місто.

Реклама

Ніколи не оминайте центра Мукачева, тому що, мандруючипішки, можнанатрапити на затишні ресторанчики такав’ярні, де можнарозслабитисьі посмакуватичимось смачненьким.

Знаєте, як то кажуть «у природи немає поганої природи», так і в Мукачеві, неважливо, чимістопокритеснігом, чидощем, чи у ньомувідчуваєтьсятепло весни, чиспекаліта - вонопрекрасне у будь-яку погоду.

Це місто, яке потрібно побачити, вулицями якого потрібно прогулятися, місто, яким потрібно насолодитися.

Реклама

Я люблю своє місто, тому що воно моє!

Автор: Вербищук Мирослава

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно