Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сміттєвий "хаос" поблизу ЗОШ №13

Сміттєвий "хаос" поблизу ЗОШ №13
Хочу написати свій блог на тему, яка досить стала наболівшою для мене. Вже близько року час від часу, вона мені не дає покою! Все починалося з того що одного чудового дня, а саме 2 квітня 2012 року...

Хочу написати свій блог на тему, яка досить стала наболівшою для мене. Вже близько року час від часу, вона мені не дає покою! Все починалося з того що одного чудового дня, а саме 2 квітня 2012 року було ліквідованно сміттєві майданчики по вул.Росвигівській (поблизу головного входу ЗОШ№13).Люди почали кидати сміття де завгодно під воротами школи, на території школи, на місці де стояли контейнери.Тому, що принципово було тяжко пройтися для них до наступного ближайшого сміттєзвалища!!! Потім фірма «Ave-Мукачево», поклала контейнери поблизу входу на пришкільну ділянку!

ВІДЕО ДНЯ

З того часу, й до тепер сказати, що ситуація змінилась не можна!!!

Зачасту контейнери до максимуму переповнені, після чого сміття потім кидають просто навколо баків.Щодня прямуючи, або повертаючись зі школи бачу таку картину: декілька осіб ромської національності, які «патрулюють» людей, які прямують до звалища з пакетами сміття.Після ревізії роми невподобане сміття просто викидують на землю!

Реклама

Потім собаки занурившись до контейнера, витягують сміття з нього.

Про яку екологічну культуру може йтися, якщо діти коли йдуть до школи то періодично застають таку картину??? В мене коли, я з'являюся на цьому місці відбувається моральна травма! Й після цього можна сказати що Мукачево чисте місто? Хоча за версією журналу «Фокус» — в 2011р. наше місто входить в десятку найкращих України.

Реклама

Дуже б хотілося, щоб хтось з представників міської влади прочитав мій пост,і прийняв адекватні рішення усунення данної проблеми!

Сміттєвий "хаос" поблизу ЗОШ №13 – 01
Сміттєвий "хаос" поблизу ЗОШ №13 – 02

Автор: Пасічник Євген

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно