Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Холостяки: які вони

У продовження до теми холостяків нашого міста варто відмітити, що даний проект пройшов на «ура», особливо, якщо враховувати палкі коментарі на цей рахунок. Не може не радувати ініціативність молоді...

У продовження до теми холостяків нашого міста варто відмітити, що даний проект пройшов на «ура», особливо, якщо враховувати палкі коментарі на цей рахунок. Не може не радувати ініціативність молоді щодо благодійності. Як відмітив директор Мукачівського дитячого будинку-інтернату Василь Юрійович Маркулін, «зібрані кошти можна було витратити на морозиво та ігри», але ж їх витратили на благо «знедолених державою».

ВІДЕО ДНЯ

І оскільки, маю надію, що обрання холостяка переросте в яскраву традицію, хотілося б зробити декілька зауважень. Перше, видання «Панорама Мукачева» не шлюбне агентство, тому визначення рейтингу не мало на меті об’єднати дві душі, допомогти самотнім дівчатам знайти своє «щастя». Мета конкурсу була благодійною але, оскільки, ми звикли завжди щось отримувати за свої гроші, то нагородою було приємне часопроведення в компанії гарного перспективного і завидного мужчини.

По-друге, перш ніж проводити спір, варто би було вивчити культуру його ведення, до якої, наприклад, належить уніфікування понять. Відзначу, що згідно академічного тлумачного словника української мови, ХОЛОСТЯК – неодружений чоловік; парубок. Я не помітила жодного «статусного» кандидата, а отже, вони таки були підібрані у рамках вимог.

Реклама

До сьогодні ви бачили їх фото, знали, чим вони займаються. Тепер же тримайте психологічний портрет холостяків.

Отож, холостяк номер 3:

Реклама

Павло МельникВік: 25 років.Діяльність: адвокат, генеральний директор «Юридичної компанії Павла Мельника».Афоризм:- Та ти в своєму розумі?- Не знаю, - відповіла Аліса, - можливо в чужому.

© Аліса в країні чудес

Павло дуже цікавий чоловік, але що стосується характеру, тут важко сказати щось з повною упевненістю, він – людина настрою: сьогодні один, а завтра геть інший. Тому важливі і невідкладні справи з ним треба вирішувати одразу, інакше завтра все може змінитися – погляди, думки, рішення. Павло складає враження загадкового, неприступного, холодного чоловіка, і не завжди можна відразу визначити його ставлення до чогось. Але насправді за всім цим ховається крихка натура, його можна дуже легко образити, адже він мрійник і романтик. Павло відрізняється доброзичливістю, спокоєм, поступливістю, ввічливістю, прекрасними манерами. Йому не притаманна імпульсивність, що легко визначити по розміреній жестикуляції, виваженості і помірності у рухах. В деякій мірі Павла можна назвати максималістом. Він обережний у всьому. Перш ніж щось зробити чи сказати, продумає всі можливі варіанти, всі «за і проти», що у свою чергу, заважає швидко приймати ті чи інші рішення. У спілкуванні з ним потрібно бути щирими, показувати свою повагу і співпереживати його невдачам. Окремо треба відзначити здорове почуття гумору, що дозволяє вести невимушене спілкування. Вміє однаково добре слухати і підтримувати розмову.

Реклама

Холостяк №2Юрій ЧорійВік: 24 роки.Діяльність: шоумен , радіоведучий.

Афоризм:

- Як тебе розуміти?- Розуміти мене не обов'язково. Обов'язково любити і годувати вчасно.

© Аліса в країні чудес

Юра має веселу вдачу, він любитель веселих компаній, вміє привернути до себе увагу. Затятийоптиміст, прямолінійний, впевнений у собі, незалежний, завжди в русі, філософська натура. А про його красномовність легенди ходять. Непосидючий, завжди в пошуку нових вражень. Він люб'язний, дотепний, з ним легко мати справу. Важковловимий (і в прямому і в переносному сенсі), він вічно зайнятий якоюсь справою.

Зрозуміти мотиви поведінки Юри дуже складно. Його потрібно приймати таким, яким він є і любити. Для нього існує тільки своя правда, і інших точок зору, він не сприймає.Він поважає владу і підкоряється лише тому, що вважає правильним. Так само Юра дуже тендітно відноситься до власної свободи і незалежності. Будь-якого роду зобов'язання – вельми малоприємна перспектива. Не терпить сварки та скандали. З ним ні в якому разі не можна з'ясовувати стосунки на підвищених тонах, - толку від цієї затії не буде ніякого. Скоріш за все, він просто не стане слухати, а розвернеться і піде. Має сильну волю та загострене почуття власної гідності.

На жаль, не мала честі поспілкуватись з холостяком №1, що мене дуже засмутило. Тому, любі дівчата, лишаєтесь без його характеристики.

Реклама

І насамкінець, беручи до уваги попит на ринку взаємин, пропоную ввести у місті благодійні вечори знайомств.

Автор: Лавришин Тетяна

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно