Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Для чого нам потрібна мотивація власної діяльності?

Дане питання можна віднести як до філософського так і до психологічного аспектів нашого життя. Але, якщо задуматись хоча б на декілька секунд над ним, то кожен для себе може знайти відповідь, яка,...

Дане питання можна віднести як до філософського так і до психологічного аспектів нашого життя. Але, якщо задуматись хоча б на декілька секунд над ним, то кожен для себе може знайти відповідь, яка, можливо, відрізнятиметься за своїм змістом від інших відповідей, які для себе час від часу знаходять всі, хто має певне життєве кредо та власні життєві пріоритети.

ВІДЕО ДНЯ

Для початку всім треба знати, що “мотив” – це стимул до будь-якої діяльності, по якій ми спеціалізуємось, якщо йдеться про професію чи власний бізнес, або в інших сферах нашого життя: навчання, творчісь, кар’єра в шоу-бізнесі або кіно та інше. Розібравшись в тому, що ж таке мотив, можемо далі розмірковувати для чого кожному потрібно знати мотивацію власної діяльності.

Можемо навести простий приклад: людина, яка не має якоїсь певної мети в своєму житті (хтось називає її мрією), ніби зупиняється на певному етапі свого існування і просто живе за законами суспільства, яке їй воно диктує. Одним словом, такі “заручники власного життя” не мають мотиву аби далі рухатися, розвиватися, знаходити себе в чомусь, самовдосконалюватися.

Реклама

Але коли з`являється певна “планка”, яку так і хочеться здолати, то тоді все набирає інших обертів (це може бути якесь минуле бажання, мрія, ціль, яку не вдалось реалізувати). Та і тут не завжди все так просто, бо як відомо, “під лежачий камінь вода не тече” : хтось наполегливий у плані “прокладання шляху” до власної цілі, а дехто чекає, що все само до нього прийде з часом. Можливо, в декого так і відбувається в житті, але в таких випадках це можна назвати тільки везінням, дарунком долі. Це як лотерейний білет: комусь треба купити не один десяток, щоб хоч щось виграти, а декому досить одного, щоб виграти мільйон. Фортуна – не передбачуване явище!

Та як би не було, а легких шляхів до реалізації власних планів в сучасному світі вже давно нема.

Автор: Микита Михайло

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно