Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

А яке твоє щастя?

А яке твоє щастя?
Кожен із нас на певному періоді свого життя все ж таки, хоча б на хвилину, але замислюється: "Я можу назвати себе щасливою людиною?Якщо так, то чому не завжди це відчувається?" Дати відповідь на це...

Кожен із нас на певному періоді свого життя все ж таки, хоча б на хвилину, але замислюється: "Я можу назвати себе щасливою людиною?Якщо так, то чому не завжди це відчувається?" Дати відповідь на це питання важко, майже не можливо, як і не реально зрозуміти повністю сенс свого існування. А все тому, що всі ми влаштовані так, ніби нам завжди чогось бракує в цьому світі: бідний стає багатим, але і так не отримує того чого хотів - повної гармонії з навколишнім середовищем, безконфліктного існування, право на квиток в щасливе майбутнє (цього всього не купиш ні за які гроші); чи добиваєшся заповітної мрії, яку ти грів під серцем багато років, та фінал цієї історії знову не втішний, адже мало мати те, чого ти прагнув все своє життя, бо у формулі щастя бракуватиме ще багато компонентів, яких так катастрофічно не вистачає кожному із нас. Особисто для мене вона завжди одна і не змінна вже багато часу, і це:

ВІДЕО ДНЯ

- займатися улюбленою справою (творча, професійна діяльність);

- бути коханим і кохати;

Реклама

- фізично та духовно здоровим.

Це суб'єктивна формула і вона може бути піддана критиці, бо в кожного є власне бачення щастя, виходячи зі світогляду, який, як відомо, формується під впливом багатьох факторів, в тому числі соціального.

Реклама

Для декого не важливо ким він є для того чи іншого оточення, колективу, а значущим лишається те, ким він є в першу чергу для самого себе, як людини, яка чогось прагне досягти в своєму житті. Чи вірна така позиція - судити самому, бо всі ми знаємо: правила існують для того, щоб їх порушувати. Головне в даному напрямку мінімізувати егоїзм як рису характеру і направити його в правильному напрямку - на досягнення власних цілей, які не зачіпатимуть інтереси інших.

На дане питання можна відповідати довго і безкінечно, головне, знайти свою відповідь і взяти її за життєве кредо, яке буде запорукою успіху. Але, все ж таки, відчувати себе повністю щасливою людиною це утопія, бо тоді б це був ідеал, а ідеального в нашому житті, на жаль, нічого нема, бо до нього ми можемо хіба що максимально наблизитися. І це не слова песиміста, а реаліста, який тверезо оцінює "щастя".

Автор: Микита Михайло

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно