Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Міф про непереможного Балогу наближається до кінця

Віктор Балога черговий раз іде у народні депутати. Кожні вибори з його участю перетворювалися на гучний скандал з поламаними долями членів виборчих комісій, зіпсованим іміджем всього Закарпаття,...

Віктор Балога черговий раз іде у народні депутати. Кожні вибори з його участю перетворювалися на гучний скандал з поламаними долями членів виборчих комісій, зіпсованим іміджем всього Закарпаття, розчарованими мукачівцями, які потім довго кусали собі лікті. Не доводиться сумніватися, що так буде і зараз. Тим більше, що вибори можуть завершитися зовсім несподівано для людини, яка вважає себе фаворитом перегонів.

ВІДЕО ДНЯ

На чому тримається ілюзія всесильності Балоги? На великих неправедно нажитих капіталах, на впевненості, ніби можна купити усіх і кожного, на вмінні вправно маніпулювати (а потім безжально кидати) потрібних на даний момент людей. Але все це спрацьовує тільки до певного часу. Можна перехитрувати виборця раз-другий, але врешті-решт у того виробляється стійкий імунітет і антипатія до шахрайства.

Підлабузники Балоги люблять багато і красиво говорити про процвітання їхньої вотчини під мудрим керівництвом «нянька» і його сімейно-кумівсько-сватівської команди. Колись мешканці інших населених пунктів Закарпаття цьому вірили, на це велися туристи з інших областей, але приїжджаючи до Мукачева часто розчаровувалися. Тільки на перший погляд це місто виглядає благополучним. Центр Мукачева вилизано, але досить ступити кілька років убік, як вилазять назовні усі комунальні проблеми: пошарпані будинки, розбиті вулиці, смітники, проблемні комунікації.

Реклама

У Мукачеві знищено вільне підприємництво. Зараз цей процес розгортається по усій країні, але у Мукачеві він відбувся уже давно. Там уже близько півтора десятиліття усе взято під контроль, поставлено у жорсткі рамки, усі мусять вчити табличку ділення, котра з кожним роком змінюється на нову.

Для Балоги характерно давати багато обіцянок і мінімально їх виконувати. Можна навести сотні його обіцянок і тисячі обманутих ними людей. Якби усе те було виконано, Закарпаття перетворилося би на Ельдорадо, у наших річках текли би мед і молоко. Замість того там течуть сльози тих, хто мав необережність повірити і задешево продати свої голоси, своє майбутнє. Після виборів ніхто з балогівської команди не збирається виконувати обіцянки. Так було вже багато разів, так буде і зараз. «Які ще обіцянки? Ви ж взяли гроші – то що ще треба?! Про все інше забудьте на кілька років до наступних виборів», – таке мукачівці чують вже другий рік після того, як на місцевих виборах вони як зомбі голосували за його команду. І що після того дістали?

Реклама

Балогівці постійно страждають від власного накопичувального інстинкту. Усі пам’ятають зазіхання на Мукачівський замок, санаторій «Карпати», Синевирський національний парк та ще багато ласих об’єктів. Патріотам краю вдалося відбити ці спроби, але немає гарантії, що вони не будуть повторюватися у майбутньому. Отут Балоги і їхні слуги працюють справді по-ударному, без перерв і вихідних. Їхня мета – проковтнути усе Закарпаття, а там настане час і всієї держави. Тільки із рядовим виборцем ніхто ділитися не збирається.

Висуванці Балоги вже не перший рік у Верховній Раді. І що вони там зробили? Це були одні з найблідіших депутатів, які не відзначилися ні у розробці законів, ні в їх обговоренні. Ніхто не пам’ятає ні їхніх виступів з місця, ні тим більше з трибуни. Якщо і була їхня активність, то хіба що у дерибані державного бюджету в інтересах рідних фірм. Що зробили ці депутати для рядового виборця, так і лишається загадкою. Вона зовсім не складна: нічого. Тим не менше – і зараз частина мукачівців збирається десь вже у десятий раз наступити на ті самі граблі і набити собі чергову гулю.

Потрібні нові люди, здатні працювати не тільки і не стільки на власну кишеню, як в інтересах свого виборця.

Автор: Федака Павло

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно