Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Подаруємо Ветеранам «Парк Перемоги»

Подаруємо Ветеранам «Парк Перемоги»
Роботи в рамках акції «Зробимо наше місто чистим та гарним», продовжилися 28 квітня у «Парку Перемоги». Захід був приурочений до відзначення героїчного дня 9 Травня. Захотілося зробити приємне...

Роботи в рамках акції «Зробимо наше місто чистим та гарним», продовжилися 28 квітня у «Парку Перемоги». Захід був приурочений до відзначення героїчного дня 9 Травня.

ВІДЕО ДНЯ

Захотілося зробити приємне людям, які не шкодували власного життя та здоров’я  для кращого майбутнього своїх нащадків. І знов біля пам’ятника Воїнам-визволителям, які, до речі, були нашими земляками, закипіла робота. Було висаджено близько півтисячі квітів, побілені дерева та бордюри, продовжилося прибирання прилеглої території від минулорічного листя та сміття. Допомогу у вивозі сміттєзвалища з цієї території надав «Комбінат благоустрою» міста.

Акції, як і минулого разу, зініціювала Мукачівська міська організація «Партія регіонів» спільно з «Молодими Регіонами» та небайдужими активістами, які приєдналися до заходу з власної ініціативи.

Реклама

Ми дуже надіємось, що це стане приємним подарунком для наших дорогих ветеранів, а також для всіх відвідувачів парку. Це місце повинно стати центром сімейного дозвілля мукачівців та численних гостей і туристів, які відвідають наше мальовниче місто.

Автор: Шутко Вячеслав

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно