Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Свідчу про чудеса!

1. Фінансове чудо. Приблизно півтора року тому до мене, як до юриста, звернулася сім’я, яка мала величезну фінансову проблему: невиплату кредиту на стадії виселення їх з...

1. Фінансове чудо.

ВІДЕО ДНЯ

Приблизно півтора року тому до мене, як до юриста, звернулася сім’я, яка мала величезну фінансову проблему: невиплату кредиту на стадії виселення їх з заставленого житла.

Як юрист, допомогти їм вирішити це питання не могла, бо дії банку були правомірними, умови договору порушені не були.

Реклама

Порадила їм сходити в Мукачівський греко-католицький монастир отців Василіан, що на вулиці Монастирській (р-н вулиці І. Франка) у Мукачеві. У вищезгаданому монастирі знаходиться Чудотворна Ікона Божої Матері, одна з найстаріших ікон на Україні (в цьому році їй – 560 років!)

Яке ж було їх здивування, коли через декілька днів банк повідомив їх листом, що ніяких більше фінансових вимог до них не має! Через деякий час з’ясувалося, що дальній родич цієї сім’ї, маючи неабияку фінансову спроможність, довідався про їх проблему і повністю заплатив кредит. (Думаю, коментарі тут зайві).

Реклама

2. Чудо фізичного зцілення.

Моя добра приятелька через рік після хірургічного втручання вирішила здати всі аналізи, щоб перевірити стан організму. Після отримання результатів якось різко помарніла, відключила мобільний, від усіх відсторонилася.

Прийшлося прикласти зусиль, щоб почути, що сталося. Правда була така – діагноз: гепатит В (шок!) Разом ми пройшли всі круги повторних аналізів, медичних обстежень. Вердикт – на Україні це не лікують. Хвороба почала прогресувати.

Реклама

Вирішили піти і іншим шляхом. Подруга почала відвідувати оздоровчі молебні у Мукачівському греко-католицькому монастирі. Її відмовляли, мовляв, вона не тієї віри і т.д.

Доповідаю: жива-здорова моя приятелька, розвиток хвороби зупинився, триває процес відновлення. Лікарі і вітчизняні і заморські шоковані її аналізами. Слава Богу! Віри їй і надалі в Чудеса Божого промислу!

3. Всупереч всім канонам юриспруденції.

Важкі часи. Незадоволені доходами молоді люди вирішили підзаробити кримінальним шляхом.

Їх зловили на гарячому (!) правоохоронці, зняли на відео злочин, заарештували. Відкрили кримінальну справу. Почалося слідство, допити, очні ставки, відтворення подій, свідчення свідків… суди.

Каяття їх було гірким та відвертим. Одному з злочинців в камеру було передано іконку Мукачівської Чудотворної Ікони Божої Матері з молитвою. Нам передавали, що він молився так і стільки, що в СІЗО його прозвали «монахом». Обіцяв Богу ніколи більше не ступати на кримінальний шлях.

По даній справі грозила міра покарання – від 5 до 10 років позбавлення волі.

Реклама

В день оголошення вироку свідки… відмовилися від свідчень, адвокат знайшов масу порушень при веденні слідства, і як результат – суддя відпускає їх на волю.

Ніхто не вірив своїм вухам, своїм очам! І тільки Бог і Божа Матір знає, який шанс і шлях для них приготувала.

Надіюся, що ці правдиві історії, свідком яких я є, ця інформація допоможе тому, хто вірить у Господні Чудеса, хто має стійку віру та потребує допомоги.

Інформація про Мукачівський греко-католицький монастир отців Василіан та Чудотворну ікону можна почитати тут. http://osbm-mukachevo.org.ua/

Автор: Швардак Віта

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно