Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Молитва за Батьківщину

Молитва за Батьківщину
Шановні мукачівці і всі, кому небайдужа доля нашої держави! Давайте разом помолимося за нашу вітчизну. ГОСПОДЬ З НАМИ!!!!!!!!!!!! МОЛИТВА ЗА БАТЬКІВЩИНУ. ОТЧЕ НАШ, ВСЕМОГУТНІЙ БОЖЕ! ПРОШУ ТЕБЕ...

Шановні мукачівці і всі, кому небайдужа доля нашої держави! Давайте разом помолимося за нашу вітчизну. ГОСПОДЬ З НАМИ!!!!!!!!!!!!

ВІДЕО ДНЯ

МОЛИТВА ЗА БАТЬКІВЩИНУ.

ОТЧЕ НАШ, ВСЕМОГУТНІЙ БОЖЕ! ПРОШУ ТЕБЕ ПІКЛУВАТИСЬ ПРО МОЮ БАТЬКІВЩИНУ. Нехай моя УКРАЇНА розвивається в щасті й мирі, а її народ досягне всього, що потрібне для життя і щастя.ГОСПОДИ! Визволи нас від наших недоліків.навчи нас бути працьовитими й терпеливими, щоб ми могли спільно будувати краще майбутнє й не марнувати суспільні блага. Благослови наших земляків в усьому світі. Допоможи нам бути корисними моїй ВІТЧИЗНІ й сприяти її ВСЕБІЧНОМУ РОЗВИТКУ. АМІНЬ.

Реклама

МОЛИТВА ДО СВЯТОГО ВОЛОДИМИРА ЗА УКРАЇНУ.

СВЯТИЙ КНЯЗЮ ВОЛОДИМИРЕ!!! Тобі доручаємо всі потреби нашого народу й свої власні.Ти охрестив УКРАЇНУ в ім'я ПРЕСВЯТОЇ ТРІЙЦІ. Тож, Святий наш Покровителю, зглянься на наші благання та моління всього нашого народу і , як колись живучи на землі, так і тепер, прославлений у небі, молись за нас. МОЛИСЬ, НАЙПЕРШЕ, щоб весь наш народ, яким ти керував, визнавав одну віру, яку ти прийняв і в якій ти себе освятив. МОЛИСЬ, щоб заповідь ЛЮБОВІ до БОГА й до ближніх завжди була вказівкою нашому НАРОДУ в громадському житті. ЖИВЕ наш народ в часи важких випробувань,ТОЖ МОЛІМО ТЕБЕ,ЗАСТУПНИКУ Й ПОКРОВИТЕЛЮ УКРАЇНСЬКОЇ ЗЕМЛІ,ЗАСТУПИСЬ ЗА НАС ПЕРЕД БОГОМ І ВИПРОСИ ДЛЯ НАС БЛАГОСЛОВЕННЯ В НАСУЩНИХ ПОТРЕБАХ.

Реклама

МОЛИТВА ЗА НЕПРИЯТЕЛІВ.

БОЖЕ, Джерело любові й спокою! Даруй ВСІМ нашим недругам мир і злагоду, відпусти їм усі гріхи, а НАС захисти від їхніх підступів. ГОСПОДИ!! Навчи НАС бути смиренними й ніколи не відповідати злом на зло. ЧЕРЕЗ ХРИСТА, ГОСПОДА нашого. АМІНЬ.

ПОПРОСИМО У БОГА ЗА НАШУ БАТЬКІВЩИНУ І НАШ НАРОД!!! Якщо всі попросимо,то БОГ НАМ НЕ ВІДМОВИТЬ.

Автор: Швардак Віта

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно