Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

МІЙ ЖАЛЬ

МІЙ ЖАЛЬ
Ментальність нашого народу мала, по суті, передбачати наявність основної риси характеру – ДОБРОТИ! Бо це – МИ, ЗАКАРПАТЦІ, робили все можливе, щоб врятувати не одну єврейську дитину від СТРАШНОГО...

Ментальність нашого народу мала, по суті, передбачати наявність основної риси характеру – ДОБРОТИ!

ВІДЕО ДНЯ

Бо це – МИ, ЗАКАРПАТЦІ, робили все можливе, щоб врятувати не одну єврейську дитину від СТРАШНОГО ГОЛОКОСТУ, це – МИ, ЗАКАРПАТЦІ, молимося щодня у храмах за кожне наше місто, село, родину. Це – МИ, ЗАКАРПАТЦІ, у часи повені рятували разом людей і міста наші від повені, це – МИ, ЗАКАРПАТЦІ, не давали нашим дітям вмерти з голоду й їхали заробітчанами: будували й будуємо, ремонтували й прикрашали у різних країнах світу споруди своїми натрудженими руками, копали буряки у різних областях нашої держави, обробляли поля, плекали й берегли нашу багатостраждальну виноградну лозу, ялинки, сакури, хміль, нарциси, едельвейси... Та, на превеликий, гіркий жаль ми лише учимося (смію надіятися, НАУЧИМОСЯ) просто і щиро любити один одного, поважати кожного ШЛЯХ, не засуджувати ніколи і нічого, берегти природу, традиції, мову, релігії, вподобання. БО ВСІ - РІЗНІ, і в тому наша краса, неповторність і сила. СПРАВЖНЯ СИЛА ДУХУ, ВІРИ, НАЦІЇ, СИЛА ДОБРА.

Чекаю вже звинувачень у піарі. ТАК, ЦЕ ПІАР, піар ДОБРА і хай воно стане вірусом. Просто одного дня вирішіть, що хочете зробити для іншого, рідного чи чужого і – зробіть свій малесенький вклад в цей піар. Подивіться на ближнього через призму СВОГО СЕРЦЯ,через призму біди,яка ніколи не буває чужою. І ХАЙ ГОСПОДЬ БЛАГОСЛОВЛЯЄ КОЖНУ ХВИЛИНКУ ВАШОГО ЖИТТЯ!

Автор: Швардак Віта

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно