Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Підсумки 2013-го: це лише початок...

Підсумки 2013-го: це лише початок...
Завершення року – пора підбиття підсумків. Що зробили, що не встигли, ну і, звичайно, будівництво планів на майбутнє. Інтернет-видання «Панорама Мукачева» вирішило поділитись зі своїми читачами...

Завершення року – пора підбиття підсумків. Що зробили, що не встигли, ну і, звичайно, будівництво планів на майбутнє.

ВІДЕО ДНЯ

Інтернет-видання «Панорама Мукачева» вирішило поділитись зі своїми читачами всім тим,що є зараз в наших міркуваннях.

Варто почати з приємного. Ми змогли протриматись весь рік. Пропри всі намагання закрити нам рота, інтернет-ресурс і нині працює фактично як єдина незалежна інтернет-площадка у місті та районі. За цілий рік на нас було здійснено кілька десятків досс-атак, які звичайно, нанесли певний урон. Але ми вистояли, піднялись і далі тримаємо свою «марку». За останніми даними моніторингу наш інтернет-ресурс увійшов у п’ятірку найвідвідуваніших в області. Завдяки високому результату, ми бачимо і перспективи росту. За три роки свого існування ми знайшли свого читача і робимо головне – намагаємось задовільнити його «інформаційний» голод. Як це виходить, звичайно, судити Вам. Зі своєї сторони хочемо відзначити, що робимо все можливе, «викладаємось» не на 100, а на 200%. Усвідомлюємо, що в сучасних процесах роль медіа – одна з ключових. Тому не як на роботу, а як на свято йдемо щодня, щоб Ви дізнавались про все цікавіше від нас першими.

Реклама

Про досягнення можна писати багато, але з усіх цьогорічних звершень пишаємось головним – аудиторія сайту стрімко зростає. Лише за листопад грудень поточного року аудиторія відвідувачів додавалась по 25% щомісячно. За рік ми стали витривалішими, міцнішими і обізнанішими. Додалось і в лавах наших інформаторів та друзів, без яких ми б, точно, не втримались «на плаву». Були й прикрі втрати, без яких, на жаль не обходиться наше життя. Рік прожили інформаційно насичено. За що безмежна подяка всім, хто долучався допомагати нам.

А тепер про плани на майбутнє. Прийдешній 2014 рік ставить перед нами чергові випробування. Пройшло більше півтора року з моменту останнього апдейту сайту. Тоді, у березні 2012 року, ми хотіли одного: зробити сайт більш зручним для читачів. Вже зовсім скоро ми відчули, що «Панорама Мукачева» виросла «зі своїх тісних штанців». Сьогодні ми вже впевнено можемо похвалитися чималою аудиторією сайту як в Ужгороді, так і в інших районних центрах.

Реклама

У зв’язку з цим ми запланували грандіозні зміни. Вони стосуватимуться не тільки візуальної зміни обличчя ресурсу, але й повного ребрендингу. Сподіваємось, що нам вдасться приємно здивувати і порадувати Вас.

Це найкоротші підсумки і плани, які ми могли сформулювати. Сподіваємось, що ближче до часу «Х», зможемо про все розповісти детальніше.

P.S. Двері нашого офісу відкриті для всіх. Ми щиро будемо раді Вашій підтримці, словам настанов і, головне, відгукам, адже працюємо і живемо ми для Вас.

Автор: Редакція «PMG.ua»

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно