Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У нас вже 5000 публікацій!

У нас вже 5000 публікацій!
Менш ніж за два роки інтернет-видання «Панорама Мукачева» вийшло на позначку 5000 публікацій. Насправді, це не так і багато. На новинних сайтах, де окрім редактора працюють по кілька журналістів,...

Менш ніж за два роки інтернет-видання «Панорама Мукачева» вийшло на позначку 5000 публікацій. Насправді, це не так і багато. На новинних сайтах, де окрім редактора працюють по кілька журналістів, блогерів та вільних дописувачів, такого показника можна досягнути швидше.

ВІДЕО ДНЯ

Проте можна констатувати інший факт. «Панорама Мукачева» вийшла на стабільний ритм роботи. Нещодавно з’явився розділ «Блоги», який одразу здобув популярність навіть серед політиків. Можливо, відвідуваність сайту могла би значно збільшитись, якби ми дозволили хаотичне коментування наших матеріалів. З огляду на інші сайти, які багато часу витрачають на адміністрування коментарів від нецензурщини, образ та нетерпимості у висловлюваннях, ми вирішили дозволити «коменти» тільки зареєстрованим відвідувачам. Принаймні, ми позбулися тих, хто замість конструктивних порад засмічує сайти суб’єктивним словоблудством.

Важливим досягненням нашого видання залишається те, що ми не залежимо від конкретних політиків. Напевне, наш читач знає, що за кожним ЗМІ стоїть «покровитель», який так чи інакше примушує редакторів рахуватися у публікаціях з його точкою зору. «Панорама Мукачева» залишається у цьому плані незалежним виданням. Партійна приналежність не впливає на те, буде матеріал оприлюднений, чи ні.

Реклама

Отже, чергова позначка пройдена. Переконані, що наступна – 10000 публікацій буде досягнута у набагато коротший термін. І ці публікації, як завжди, будуть гострими, влучними і ефективними.

Автор: Редакція «PMG.ua»

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно