Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Особливості люстрації по-закарпатськи

Історія, яка трапилась з нами днями, неприємно здивувала. На адресу інтернет-видання «Панорама Мукачева» надійшов лист від речниці одного з райвідділів міліції. В ньому жінка попросила про звичайну,...

Історія, яка трапилась з нами днями, неприємно здивувала. На адресу інтернет-видання «Панорама Мукачева» надійшов лист від речниці одного з райвідділів міліції. В ньому жінка попросила про звичайну, на її думку, річ – видалення минулорічної публікації. І яке ж було наше здивування коли вона аргументувала своє прохання тим, що на знімку «начальник райвідділу на фоні портрету Януковича». Ну, чим не переконливий аргумент?

ВІДЕО ДНЯ
Особливості люстрації по-закарпатськи – 01

За кілька хвилин після нашої відмови в редакції пролунав дзвінок і та ж пані всіляко намагалась переконати в тому, що ця публікація нікому не цікава. Дійшло навіть до того, що жінка заявила, що може втрати роботу, а їй до пенсії залишилось всього-навсього лише один рік. На останок, зрозумівши, що розмова нічого не дасть, жінка використала останній «козир»: всі інші вже видалили, лише ви демонструєте «принциповість».

Реклама
Особливості люстрації по-закарпатськи – 02

Фото минулорічної публікації

Реклама

Зараз кожен, хто мав хоча б якесь навіть дуже далеке відношення до гаранта-утікача, намагається «відбілити» свою репутацію в очах людей. Янукович став прокаженим і навіть світлини з ним намагаються забути. Така собі особливість люстрації по-закарпатськи. Політики, правоохоронці і, головне, велика частка людей досі не усвідомили, що суспільство стало іншим, відповідно і механізми роботи також мають змінитись.

Такий елементарний, але яскравий приклад зміни пріоритетів ще раз демонструє, що попереду у нас великий шлях змін, який доведеться пройти всім, незалежно від посад та соціальних рівнів.

Автор: Гарагонич Іван

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно