Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Неподоланий "совок"

Останнім часом доводиться спостерігати зміни політичної кон’юнктури Закарпаття. І хоча влада змінилась, та все ж окремі її "звички" залишились і тепер. Як от, для прикладу, офіційне представлення...

Останнім часом доводиться спостерігати зміни політичної кон’юнктури Закарпаття. І хоча влада змінилась, та все ж окремі її "звички" залишились і тепер. Як от, для прикладу, офіційне представлення очільників РДА. Пафосні події, які забирають лише час. Той час, якого в нас залишилось і так мало. То для чого втрачати ще і його?

ВІДЕО ДНЯ

Цілком зрозуміло, що після призначення решти голів РДА в Закарпатській області губернатору та його заступникам доведеться витратити чимало часу для представлення цих осіб колективам адміністрацій. Квіти, промови, побажання, які недоречні в час початої "неоголошеної" війни. А, можливо, варто губернатору та його помічникам змінити стару традицію і замість того, щоб організовувати дійство в кожному районі зібрати всіх голів у себе, дати настанову та відправити працювати? При чому, певен, що частина новопризначених керманичів у районах люди в РДА добре відомі, тому необхідності у їх представленні немає, є потреба людей у ефективному менеджменті, який нарешті почне управляти районами області.

Тому звертаюсь особисто до Вас, Валерію Валерійовичу: "За бажанням Ви можете без проблем відправити в минуле цілі епопеї з представленням голів РДА. Зберіть голів РДА, дайте вказівку і нехай ті почнуть демонструвати за що були удостоєні призначенню".

Реклама

P.S. Зважаючи на суспільно-політичну ситуацію в країні, народу не потрібні протокольні зустрічі, людям потрібні конкретні дії. Тому, дана ідея має місце на життя. Керівники районів повинні в першу чергу зустрічатися із жителями району і показувати їм реальні результати своїх дій.

Автор: Гарагонич Іван

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно