Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Хворе суспільство

У зв'язку із специфікою роботи, мені доводиться проводити чимало часу в соцмережах. При цьому, зазвичай, для мене в мережах найбільшу цікавість викликають історії з життя, фото та...

У зв'язку із специфікою роботи, мені доводиться проводити чимало часу в соцмережах. При цьому, зазвичай, для мене в мережах найбільшу цікавість викликають історії з життя, фото та відео.

ВІДЕО ДНЯ

"Соціальні" друзі часто діляться цікавими фото. І сьогодні мені в око впала світлина, зроблена у "місті Лева". На ній здавалося б звичайна житейська історія: старенька бабуся намагалася перейти дорогу в місці, де завжди спостерігається досить пожвавлений рух автомобілів. При цьому автобіль, який якраз рухався по вулиці, не просто зупинився, щоб літня жінка змогла перейти дорогу, а з нього вийшла пасажирка, яка перевела бабусю на інший бік.

За п'ять годин "мандрів" у мережі фото цієї історії назбирало більше тисячі ста "лайків" та двох тисяч шістсот поширень. В коментарях до світлини люди висловлюють своє захоплення поведінкою пасажирки автомобіля Шевроле. При цьому небагато людей звернули увагу на те, що звичайна історія викликає такий резонанс. Чому? Відповідь проста. У хворому суспільстві люди просто забули, що таке людська доброта та повага. Те, що б мало бути нормою життя, стало рідкістю. Чому так відбувається?

Реклама
Хворе суспільство – 01

Фото зі сторінки Святослава Романа у мережі Facebook

Автор: Гарагонич Іван

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно